CHEVROLET разпространи информация за специално разработената за полицейските власти версия

...
CHEVROLET разпространи информация за специално разработената за полицейските власти версия
Коментари Харесай

CHEVROLET показа полицейска версия на електромобил, който ще дойде след 2 години

CHEVROLET популяризира информация за особено създадената за полицейските управляващи версия на 100% електрическия си модел BLAZER EV- BLAZER EV PPV.

EV PPV е първата напълно електрическа кола, която Chevrolet основава за последните 60 години специфични разработки. Електромобилът ще бъде дооборудван със специфични брони, стоманени джанти и гуми, спомагателна информационна и известителна система, опция за изтегляне на профилирани ремаркета и транспортиране на колела, спирачни апарати Brembo, специфични предни седалки, модифициран волан и други.

CHEVROLET BLAZER EV ще предложи на бъдещите си притежатели свободно придвижване в продължение на до 512 километра, като те ще могат да избират сред три негови съществени модификации- с предно, задно и задвижване на четирите колела. С новата версия на BLAZER, марката ще пусне в продажба и първата спортна електрическа SS версия, както и особено доработена за потребностите на полицеските служби трансформация.

Топ-версията на BLAZER EV във връзка с динамичността ще бъде с четири задвижващи колела и мощ от до 557 конски сили, която ще предложи опция за ускоряване от 0 до 96 км/ч за по-малко от 4 секунди.

По отношение на зареждането на батериите, BLAZER EV поддържа такова с до 190 kW, което според от модификацията, дава обещание опция за генерирането на към 125 километра спомагателен пробег за 10 минути.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР