Четворка Мечове (време на дълбока почивка, изцеляване след прегаряне, трансформация

...
Четворка Мечове (време на дълбока почивка, изцеляване след прегаряне, трансформация
Коментари Харесай

Четворка Мечове – карта Таро за 4 ноември

Четворка Мечове (време на дълбока отмора, изцеляване след прегаряне, промяна на сянката, обновяване, разпределяне, обич към себе си)
Малка Аркана – съответни случки и събития
Елемент Въздух – хрумвания, мислене, комуникация 
След два дни на терзания и провокации, през днешния ден се появява Четворка Мечове, с цел да ни донесе закъснение и отмора. Време е да се усамотим и да се погрижим за себе си, с цел да могат сетивата да сe пречистят от прекомерно многото чувства.

На изображението виждаме млада жена, която се е свила на кълбо в гнездо от здрави клони. На лицето й се вижда лека усмивка, а до нея лежи алено сърце с белег от зашита рана.

Тази карта нормално се появява, когато сме се натиснали прекомерно доста, когато сме минали през мъчителни преживявания и не сме имали време  да се погрижим за раните си. Тя демонстрира, че е време да си дадем отмора от всичко, което чака да бъде свършено, както и от упоритостите да стартираме нещо ново. От това зависи освен благополучието ни, само че това е и миг на лекуване, надграждане и промяна, която се случва на надълбоко вътрешно равнище. Необходимо е да намерим своя личен метод за регенерация – посредством сън или други възстановителни практики като медитация, енергийно лекуване или каквото обичаме да вършим. Важно е да се погрижим за себе си, тъй като може да сме на ръба, да прегорим. Докато си почиваме в гнездото, което сме си основали, в нас тече излекуване, по този начин че  когато се събудим да се усещаме актуализирани и енергични, подготвени за нови завършения.
Позитивно одобрение за деня:
Давам си разрешение да се забавя и да се изцеля

Седмицата 30 октомври – 5 ноември
Въпреки че двете следващи затъмнения одеве отминаха, към момента се намираме под тяхното въздействие. Мощните разбърквания не престават да текат и през тази седмица – нахлуват нови сили, което постанова от живота ни да отпаднат неща, които към този момент не са част от бъдещата ни посока. Присъстват цели четири карти от Голямата Аркана, свързани със съдбовни промени, които носят по едно и също време както провокации, по този начин и вливане на нови сили. Най-трудни се обрисуват вторник, четвъртък и петък, а най-благоприятни – понеделник, сряда и изключително неделя.

Групи и самостоятелни сесии с Богомила-Сандия:
Семейни Констелации (присъствена група) – 26 ноември:
Трансформационно Таро – самостоятелна сесия
Енергийнo Лечение – самостоятелна сесия

Прочети годишната Таро прогноза за 2023 г. тукГледай присъединяване на Богомила в LIVE в 8 със Списание 8Интервюта с Богомила прочети тук и тук

Ако имате потребност от повече изясненост или поддръжка в тези безредни времена, можете да си запишете самостоятелна сесия. Преди това прочетете описанието тук.


Богомила-Сандия започва да се занимава с духовни и енергийни практики от 2000 година Дава индивидуални сесии по таро четене, енергийно лекуване, регресия, като използва и разнообразни спомагателни способи - гещалт техники, рейки, кристали и други С времето основава собствен самостоятелен метод, който ползва в разнообразни области – връзки, обилие, здраве, способността да се заявим, да сме сполучливи, постоянни, да проявим капацитета си. През 2015 година приключва тренинг по фамилни констелации и стартира да организира ежемесечни групи с метода. Два пъти месечно на новолуние и пълнолуние води „ Астро-Таро " – вечерни събития, в които комбинира астрология, таро карти, водени медитации и ритуали за възнамеряване и филтриране.

За повече информация: www.bogomila.net
fb: Трансформация и осъзнатост с Богомила-Сандия
За записване за персонална сесия или за ежемесечните събития по фамилни констелации и астро-Таро: [email protected]
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР