Четвърто районно управление на МВР – Бургас, което се помещава

...
Четвърто районно управление на МВР – Бургас, което се помещава
Коментари Харесай

Още тази година: Нова сграда за Четвърто управление на МВР-Бургас

Четвърто районно ръководство на Министерство на вътрешните работи – Бургас, което се обитава в някогашна детска градина, явно непригодна за потребностите на силовото ведомство, ще има нова постройка още тази година. Тя ще бъде построена в географския център на най-големия комплекс в града „ Меден рудник “, до плувния басейн. Това заяви през днешния ден днес в навечерието на 144 години от основаването на Министерството на вътрешните работидиректорът на Областната дирекция на МВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов.

Първа копка ще бъде направена след привършване на процедурите по публичните поръчки. Комисар Калоянов акцентира, че тя ще дава отговор на всички модерни условия за едно полицейско ръководство. И благодари на община Бургас за стабилната поддръжка.

" Имаме уверението на Общината, че ще бъдем подкрепени и финансово. Сградата ще бъдеизцяло нова – от кота 0 до последния етаж. Предвид обстоятелството, че жк. „ Меден рудник “ е може би най-бързо разрастващия се, с огромен брой население, и поради, че сътрудниците работят в много сложни условия сега, постройка, която е някогашна детска градина и не е пригодена за полицейските потребности, градежът на нова постройка е най-хубавият вид, който може да бъде сбъднат ",

Днес кметът Димитър Николов даде на полицията ключовете за нов автомобил за потребностите на Първо районно ръководство на Министерство на вътрешните работи.

„ От предходната година Областната дирекия на полицията в Бургас е в положение на работа все едно непрекъснато сме в летен сезон. Украинските бежанци, миграционният напън, летният сезон, провеждането на избори и така нататък - всичко това лежи на плещите на чиновниците и те не се отхвърлят. Сигурността нормално е нещо, което е доста скъпо. За да има качествена сигурност, би трябвало да има доста предпоставки. Именно една от тези предпоставки е възнаграждението на чиновниците. Аз съм уверен, че управлението на министерството на вътрешните работи ще отбрани ползите на полицейските чиновници ", разяснява комисар Калоянов възобновяването на протестните дейности на служителите на реда в страната, поради ниски заплати.

Какво сподели пред публицисти старши комисар Калоян Калоянов, чуйте в звуковия файл:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР