Четвъртият кръг от турнира за Купата на Англия стартира с

...
Четвъртият кръг от турнира за Купата на Англия стартира с
Коментари Харесай

Нов резил за Юнайтед! Мидълзбро изхвърли червените дяволи от ФА Къп след драма с дузпи

Четвъртият кръг от шампионата за Купата на Англия започва с голяма сензация. 12-кратният притежател на ФА Къп - Манчестър Юнайтед, скоропостижно се сбогува с упоритостите си в тази конкуренция, откакто бе отстранен от намиращия се в Чемпиъншип Мидълзбро. Двата отбора приключиха 1:1 в постоянното време, като Санчо откри за любимците, а Круукс изравни. Преди всичко това дузпа беше пропуснал Кристиано Роналдо.
 Окончателно: Лингардиньо остава на
Окончателно: Лингардиньо остава на " Олд Трафорд "

Твърди специалистът Фабрицио Романо

Така след скучни продължения се стигна и до осъществяването на наказателни удари. 15 от 16 дузпи бяха осъществени, но последната от тях се оказа съдбовна. И за смут на милионите им почитатели, огромният потрес бе за Манчестър Юнайтед. Антъни Еланга прати кълбото над горната греда и по този начин селекцията на Ралф Рангник претърпя следващо отчаяние през този така и така много тежък сезон за гранда.
 Снимка 562416
Източник:

Ралф Рангник подходи съществено и заложи на най-благоприятен състав за турнирния дуел. Още в първите минути задна ножица на Кристиано Роналдо бе избавена от Лъмли.

Така " алените дяволи " стигнаха до ранна опция за преднина. Завърналият се на терена Пол Погба бе фаулиран в съперниковото наказателно поле и реферът Антъни Тейлър отсъди дузпа. Вече рожденикът Кристиано Роналдо, направи нещо рядко виждано в неговата кариера, и шутира в навън от бялата точка.
 Снимка 562417
Източник:

Пет минути по-късно, домакините въпреки всичко поведоха. Джейдън Санчо навлезе в полето на Боро и след скоростни финтове прати кълбото в далечния ъгъл на Лъмли.
 Не дразнете лъва: Фъргюсън не приказвал с дни на играчите си
Не дразнете лъва: Фъргюсън не приказвал с дни на играчите си

" Помня по какъв начин поянкога мениджърът не ни говореше в продължение на седмици ", разкри Рууни

Пропуските на Роналдо продължиха и в 29-ата минута Кристиано отново стреля наоколо до дясната греда. В идната офанзива гол на Маркъс Рашфорд беше анулиран заради засада.

През втората часа Юнайтед продължи с пропуските, като Роналдо и Рашфорд отново не откриха мрежата на Мидълзбро. Така стана, че " алените дяволи " бяха осъдени за своята неправилност в завършващата фаза.
 Снимка 562414
Източник:

В 64-ата минута Юнайтед беше заловен на контра, а Уотмор се измъкна от единствения в " алено " Хари Магуайър. Въпросният си спря топката благодарение на ръката, само че продължи към Кроокс, вкарал на празна врата за 1:1. Въпреки разумните брожения на домакините, Антъни Тейлър реши, че всичко е било в границите на разпоредбите.
 Под гаранция: Освободиха Мейсън Грийнууд от ареста
Под гаранция: Освободиха Мейсън Грийнууд от ареста

Той трябваше да бъде освободен още в понеделник, само че към него бяха повдигнати още обвинявания

До края на постоянното време, селекцията на Рангник обсади вратата на Мидълзбро. Бруно Фернандеш се оказа огромен дебитор, защото в 72-ата минута удари гредата все пак, че към 80 % от вратата бе празна. В последните мигове Антъни Еланга стреля с глава право в обсега на Лъмли.

През първото продължение двата отбора сътвориха по една рискова обстановка. Първата бе за представителя на Чемпиъншип, само че по този начин и не се откри кой да засече острия пас на резервата Аарън Конъли. Горе-долу идентична беше и офанзивата на любимците, които не се възползваха от положителни самостоятелни дейности на Роналдо.
 Бъдещето на Кавани излиза наяве през май
Бъдещето на Кавани излиза наяве през май

Нападателят може да продължи кариерата си в Ла Лига

Вторите 15 минути стартираха с отличен късмет за Бруно Фернандеш. Португалецът получи отлично центриране от сънародника си Далот, но насочването му с глава бе избито над горната греда от Лъмли с върха на неговата дясна ръкавица.
 Снимка 562418
Източник:

Моментът на Боро можеше да настъпи в 114-ата минута. Отбраната на Юнайтед бе приспана и единствено решителната интервенция на Хендерсън спря Конъли от това да осъществя за 1:2.

При дузпите нервите бяха обтегнати до краен лимит. Трябваше да се изпълнят цели 16 дузпи, с цел да се окаже последната от тях и съдбовна. Младата вяра на Юнайтед - Антъни Еланга прати топката високо над горната греда и по този начин Мидълзбро сътвори сензацията и продължава в петия кръг на ФА Къп!
 Рангник е сърдит от непрестанните вести за Почетино
Рангник е сърдит от непрестанните вести за Почетино

" Няма да разясня "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР