Четвърти ден продължава безрезултатното издирване на малкия Александър. Въпреки усилията

...
Четвърти ден продължава безрезултатното издирване на малкия Александър. Въпреки усилията
Коментари Харесай

Бащата на изчезналия Александър с предположение: Може да е заспал в някой вход

Четвърти ден продължава безрезултатното търсене на дребния Александър. Въпреки напъните на служители на реда, пожарникари, алпинисти и доста доброволци от момчето няма и диря.

Бащата на Александър заяви пред bTV, че детето може да е заспало в някой вход. Александър Цветков изясни, че последно е видял сина си, когато отишли на разходка.

„ Ние вървим на разходка по разнообразни направления и когато стопирах колата, той излезе и аз карах след него, само че просто за миг се разсеях с телефона и той просто доста бързо изчезна “, съобщи Александър Цветков.  

Това не е първият път, в който 12-годишното момче бяга, сподели непосредствен на бащата. 

„ Детето е с аутизъм и постоянно се случва да бяга. Просто има този табиет. Искам да прикани жителите за нещо извънредно значимо. Виждам, че във „ Facebook “ се появяват клипчета, фотоси. Призовавам хората да не вършат фотоси и клипове, а да отидат до детенцето, в случай че допускат, че това е Сашко. Да го заловен за ръка, да го погледнат, дали е той и в случай че в действителност е той да алармират на 112 “, прикани Марио Антонов, непосредствен на фамилията.

Близки на фамилията му и от полицията оповестиха, че момчето от клипа, който беше публикуван в обществените мрежи, не е Александър.   

„ Категорично това не е Александър. Бащата през вчерашния ден беше разгласил, че детенцето е забелязано. Предвид създалата се обстановка, той не може да разсъждава трезво и детенцето все още на никое място не е забелязано. Нито на записи, нито по камери - няма и диря от Сашко ”, изясни пред Нова близкият до фамилията на детето Марио Антонов.

В търсенето освен полицията се включиха и планински екипи, десетки доброволци и профилирана техника и хеликоптер. Усилията на доброволците бяха ориентирани в градската част, до момента в който в по-трудно проходимите региони са планинските спасители, както и профилираната техника. Активно се включи и екип на Столична община, който употребява специфични коли, оборудвани с термокамери. За страдание досега обаче няма безусловно никаква диря от детето или нещо, което може да насочи къде е.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР