Четвъртфиналите на Мастърс турнира в Маями вече са ясни и

...
Четвъртфиналите на Мастърс турнира в Маями вече са ясни и
Коментари Харесай

Miami Open: 1/4-финалите са ясни, може ли някой да спре Карлос Алкарас?


Четвъртфиналите на Мастърс шампионата в Маями към този момент са ясни и във всеки от конфликтите има изявен любимец, само че в това време остава и задоволително огромна опция за изненада.

Всичко това прави срещите доста забавни и прибавя в допълнение конспирация.

Разбира се, Карлос Алкарас продължава да бъде любимец за купата и испанецът не дава никакви сигнали, че може да сбърка. Световният №1 продължава да гони върхове и с цел да се объркат проектите му, в действителност би трябвало да се случи нещо ненадейно.

Коефициентите за мачовете можете да разгледате на.

Карлос Алкарас – Тейлър Фриц

Алкарас може да стане най-младият тенисист, реализирал „ Слънчев дубъл “.  19-годишният играч победи в Индиън Уелс, преди да пристигна във Флорида, а нова купа ще му подсигурява и оставане на върха в международната класация.

Всичко това значи, че мотивацията на Карлос е голяма. Той не просто се бори за купата на Miami Open, което единствено по себе си е задоволително сериозен „ дразнител “, само че на маста са още няколко огромни цели. Вероятно, най-голямата от всички е да остане пред Новак Джокович.

Всичко това значи, че мотивацията на Карлос е голяма. Той не просто се бори за купата на Miami Open, което единствено по себе си е задоволително сериозен „ дразнител “, само че на маста са още няколко огромни цели. Вероятно, най-голямата от всички е да остане пред Новак Джокович.

Алкарас си пожела в сезона на клей да срещне точно Ноле, а желанието му е сърбинът да е във допустимо най-хубава форма.

Тейлър Фриц се намира във формата на живота си, само че дали това е задоволително да спре международния №1? Двамата до момента не са играли на равнище АТР между тях, тъй че ще е забавно кой ще вземе превес.

Коефициентът за триумф на испанеца е против за американеца.

Яник Синер – Емил Руусувуори

Яник Синер има всичко в играта си, с цел да има вяра, че може да стигне даже до №1 в международната класация. Конкретно в Маями, италианецът има най-високи индикатори във връзка с качеството на форхенда и бекхенда си.

Средната оценка на форхенда на Синер е 9.0 по десетобалната система, а на бекхенда – 9.5. Почти съвършени!

Към това прибавяме и 8.6 за сервиса и 8.5 на ретура.

Изчисленията са на платформата Tennis Insights, която дефинира качеството на ударите на тенисистите на база на няколко фактора, като по този метод слага оценка от 1 до 10. Повече може да прочетете

Коефициентът за победа на италианеца е против за Руусувуори в идния 1/4-финал.

При такава форма на Яник, доста по-логично е да се питаме дали той няма да завоюва купата на Miami Open?

Даниил Медведев – Кристофър Юбанк с

Двубоят сред Даниил Медведев и Кристофър Юбанкс е този, в който любимецът е най-ясно изразен. Ако има нещо, което не може да бъде изчислено обаче, то е какъв брой може да надскочи себе си един състезател, който изживява фантазията си сега?

Юбанкс завоюва мач, в който краят на първия сет бе пресечен за 2 часа 11 минути поради дъжда. Все отново Кристофър надви над Адриан Манарино със 7-6(2), 7-6(5) и се класира на 1/4-финал.

„ Чувството е толкоз хубаво. Победата е още по-сладка с всички тези спирания, загрявка, след това още веднъж прекъсване, след това всичко изначало. Много е особено да съм на първия си Мастърс четвъртфинал “ – описа американецът.

Руснакът е безапелационен любимец, а ставката за него е против за американеца.

Карен Хачанов – Франсиско Серундоло

Карен Хачанов прекъсна сушата си против противници от топ 10 на международната класация. Руснакът отстрани Стефанос Циципас със 7-6(4), 6-4 в Маями.

С триумфа си Хачанов постави завършек на серия от шест следващи загуби против противници от първата десетка.

„ Не е толкоз значимо, че победих Стефанос, а по-скоро по какъв начин играя. След Australian Open  имах проблеми с травма. Когато дойдох в Дубай, нямах доста мачове, само че в този момент съм удовлетворен от равнището си “ – съобщи Карен.

Коефициентът за Хачанов е против за Серундоло.

Няма нищо инцидентно, че аржентинецът е стигнал дотук. Все отново го направи и през 2022 година, а в този момент се трансформира в първият играч от Аржентина от Хуан Мартин дел Потро насам, който играе два полуфинала на Miami Open. Кулата от Тандил го стори през 2009 и 2018.

*Коефициентите подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди залог на платформата .
Tenniskafe.com · Подкастът Tennis Café: изкуствен интелект и Григор Димитров

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР