Четирите окупирани региона на Украйна, които Владимир Путин анексира към

...
Четирите окупирани региона на Украйна, които Владимир Путин анексира към
Коментари Харесай

Песков официално: Пазим с ядрени оръжия Донецк, Луганск, Запорожие и Херсон

Четирите окупирани района на Украйна, които Владимир Путин анексира към Русия, са под закрилата на нуклеарния боеприпас на Москва. Това разгласи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

“Регионите Донецк, Луганск, Запорожие и Херсон са неотменими елементи от Руската федерация и тяхната сигурност е обезпечена на същото равнище като на останалата територия на Русия ”, отговори Песков на въпрос дали тези региони са под нуклеарния чадър на Москва. Това е най-ясната индикация до момента, че Кремъл ще употребява нуклеарните си оръжия, с цел да ги отбрани, и идва в миг, в който Владимир Путин ускорява войната в Украйна, като насочва нови офанзиви против украинските енергийни и водни уреди.

В съветската нуклеарна теория е записано, че такива оръжия могат да се употребяват, когато “съществуването на страната е застрашено ”.

Същевременно президентът на Украйна разгласи, че 30% от електроцентралите в страната са разрушени от 10 октомври насам.

“Нов тип съветски терористични офанзиви: ориентирани към енергетиката и сериозната инфраструктура. Не останаха благоприятни условия за договаряния с Путин ”, съобщи Володимир Зеленски. Заради нападенията някои градове в Украйна останаха без ток и вода за часове, до момента в който подаването се възвърне.

“Ситуацията е сериозна в цялата ни страна. Един район зависи от различен. Трябва да се готвим в цялата страна както за изключване на електрическата енергия, по този начин и на водоснабдяването и топлоподаването ”, сподели заместник-председателят на офиса на президента Кирило Тимошенко.

Миналата седмица на среща с членове на Съвета за сигурност съветският водач разгласи, че ще бъде нанесен масиран удар с високоточни оръжия по военните, информационните и енергийните уреди на Украйна.
ТЕМА преди 11 часа 730 преди 11 часа 3053 преди 11 часа 3404
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР