Четиринадесетгодишно момиче е преживяло истински ад, брат й и баща

...
Четиринадесетгодишно момиче е преживяло истински ад, брат й и баща
Коментари Харесай

Момиче насилвано с години от баща си и брат си

Четиринадесетгодишно момиче е претърпяло същински пъкъл, брат й и татко й са го малтретирали полово дълго време.

И двамата са задържани по съмнение, че са направили полово малтретиране на 14-годишната Й.М. от село Махвански Меткович в прилежаща Сърбия, а казусът е докладван от нейния класен началник от учебно заведение "Цветин Бръкич ", като полицията неотложно реагира на отчета.
„ Той постоянно беше пийнал и тогава ме караше да се съблека, написа "Вечер ".

Тогава той ме поглеждаше, докосваше и нищо повече. Тази обстановка се повтаряше няколко дни поред, или 4-5 дни в седмицата. Брат ми не искаше да се събличам, само че също ме докосваше, като че ли не съм му сестра “, съобщи момичето пред полицията и учебното заведение.

За да направи злото по-голямо, в това време с този тормоз, Й.М. трябвало да прави всички домашен работи и също беше пребита от татко си, който я принудил да носи и пари. В резултат на това тя отсъствала от учебно заведение и работила тежка работа на полето, където събирала тютюн. Въпреки че постоянно била гладна, тя трябвало да дава всичките пари на татко си.

Насилието над момичето траяло повече от година от август предходната година. В първото удостоверение бащата се защитил, че е милвал щерка си единствено от бащинска обич, потвърждавайки, че това няма нищо общо със секса.

Бащата и синът евентуално ще би трябвало да дадат показания пред Висшата прокуратура на Шабац и към този момент полицията ги упреква в противозаконни полови актове. В момента момичето е отделено със сестра си в институция в Сремска Митровица, а Центърът за обществена работа в последна сметка ще реши дали ще бъде настанена на приемна грижа.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР