Четиримата шестокласници от ОУ "Душо Хаджидеков" в Пловдив Александър Найденов,

...
Четиримата шестокласници от ОУ "Душо Хаджидеков" в Пловдив Александър Найденов,
Коментари Харесай

Шестокласници намериха голяма сума пари в Пловдив и я предадоха на полицията

Четиримата шестокласници от ОУ "Душо Хаджидеков " в Пловдив Александър Найденов, Виктор Йончев, Георги Дойков и Димитър Бозев, на 4 декември са намерили забележителна сума пари, която са предали на първия срещнат полицейски чиновник. Днес достойните възпитаници бяха наградени пред публицисти с почетни грамоти от шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив ст. комисар Атанас Илков.

"Това е една честна, доблестна и извънредно почтена за почитание постъпка, сподели Илков. Тези момчета са почтени жители на Република България, и аз също като техните родители доста гордея с постъпката им ", сподели още той.

Ст. комисар Атанас Илков пожела в бъдеще да имаме доста повече мотиви, с които да се гордеем от постъпките на българските деца.

Директорът на ОД на Министерство на вътрешните работи им пожела радостни празници, да са още по-успешни и да им се сбъдват всички техни фантазии. Пред публицистите децата описаха, че са намерили разпиляната огромна купчина пари пред магазин до учебното заведение, в което учат и за момент не са се поколебали и я предали на първия срещнат служител на реда - чиновник на Жандармерията, зает тогава с защитата на футболна среща.

Намерената забележителна сума пари в левове и сега се съхранява в Жандармерията, където чака да бъде потърсена от притежателя, който я е изгубил.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР