Четирима рецидивисти са задържани непосредствено след извършена от тях кражба

...
Четирима рецидивисти са задържани непосредствено след извършена от тях кражба
Коментари Харесай

МВР с новина за бесния екшън с преследване и 4 арестувани в София

Четирима рецидивисти са арестувани директно след осъществена от тях кражба на територията на столицата.Арестът е сбъднат вследствие на извършени оперативни дейности на криминалисти на Столична дирекция на вътрешните работи, ОДМВР-Пловдив и ГДНП, оповестяват от Пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, съобщи Блиц.

Съвместната интервенция за противопоставяне на престъпната престъпност е извършена нощес на територията на София. В резултат на професионално координираните дейности, към 22.00 часа, директно след осъществяването на взломна кражба от строителен обект, чиновници на „ Криминална полиция “ - Столична дирекция на вътрешните работи и ГДНП засекли четирима мъже.

При типа на униформените трима от тях създали опит да избягат, което наложило малко гонене. Четиримата - на 29, 40, 41 и 50 години, са с криминалистически регистрации и неведнъж осъждани.

Задържани са в полицейския арест за период до 24 часа. Работата по случая продължава в границите на формираното досъдебно произвеждане.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР