Четирима побеснели софиянци нападнаха и зверски пребиха 20-годишния Александър М.

...
Четирима побеснели софиянци нападнаха и зверски пребиха 20-годишния Александър М.
Коментари Харесай

Четирима нападнаха и пребиха младеж в Равда, направил им забележка за паркиране

Четирима побеснели софиянци нападнаха и свиреп пребиха 20-годишния Александър М. – родом от Сандански, само че живеещ и работещ в Равда. За това оповестиха близки на потърпевшия, които са с него в УМБАЛ-Бургас, където той е настанен с голям брой отоци по главата, разтърсване на мозъка, охлузвания и хематоми, написа флагман.бг.

``
реклама

Случката се разиграва късно нощес, сред 23 и 24 ч., когато на ул. „ Русалка “ в с. Равда, младежът помолил група негови връсници да реалокират автомобила си – черно БМВ със софийска регистрация, тъй като бил паркиран на частна благосъстоятелност и пречел.

В този миг четиримата, които очевидци разказват като към 20-годишни, надрусани и пияни, се разярили и заедно се нахвърлили върху Александър. Той се е опитал да се отбрани, само че не е имал късмет. Единият от биячите бил по-възрастен от останалите, 120-килограмов, както го разказват очевидци.

20-годишните софиянци в продължение на 10 минути се гаврели с Александър – ритали го в главата, корема, гърдите. Всичко това се разиграва пред десетина очевидци, споделят за Флагман.БГ близки на потърпевшото момче. 
Веднага като се наситили, четиримата софиянци хукнали към къщата, в която били отседнали. Разбили прозорците, тъй като били изгубили ключовете и в границите на минути били изнесли целия си багаж и отпрашили с БМВ-то си в незнайна посока. Полицията пристигнала малко по-късно, само че към този момент било късно.

Според близки на потърпевшия Александър, нападателите са оповестени за търсене.

От ОД на МВР-Бургас потвърдиха за случая, само че отхвърлиха спомагателна информация предвид на продължаващото следствие.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР