Четирима души са били задържани първоначално след акцията на полицията

...
Четирима души са били задържани първоначално след акцията на полицията
Коментари Харесай

Четирима цигани са обвинени за побоя над брата на зам.-кмета на Видин

Четирима души са били арестувани в началото след акцията на полицията в ромския квартал "Нов път " във Видин, оповестиха на брифинг с шефа на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи Петър Коцин, заместник-апелативният прокурор от София Галя Маринова, окръжният прокурор Ваня Ненкова и районният прокурор Илияна Целова.
Трима мъже са в ареста с непрекъсната мярка "задържане под стража " след решение на съда. Жена е била пусната от ареста против подписка като съизвършител на побойниците.
Арестите бяха осъществени поради побоя на Владимир Скорчев в събота. Тогава бащата с малко дете на ръце и брачната половинка му бяха нападнати от група роми с бухалки. Причината съгласно пострадалия Владимир Скорчев е направена забележка за погрешно паркиране.
Сред арестуваните са мъж на 36 година, 35-годишната му брачна половинка, синът им и техен племенник. Срещу тях има задоволително доказателства за осъщественото в центъра на Видин закононарушение с изключителна смелост и цинизъм. Те към този момент имат авансово обвиняване, оповестиха от прокуратурата.
Шефът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи Петър Коцин добави, че и четиримата са се завърнали от гурбет в чужбина на 6 май, само че няма сведения дали са поставяни под карантина.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР