Четирима членове на Революционната гвардия на Иран са загинали при

...
Четирима членове на Революционната гвардия на Иран са загинали при
Коментари Харесай

При атака в Дамаск са загинали членове на Революционната гвардия на Иран

Четирима членове на Революционната армия на Иран са починали при въздушна офанзива в Дамаск. Сред тях е и началникът на разузнаването, настояват източници на " Ройтерс ".

От Техеран осъдиха нападението, упрекнаха Израел за него и предизвестиха за вероятен ответен удар. Преди дни Иран удари цели в Ирак, за които твърди, че са свързани с израелското разузнаване. При офанзива на еврейската страна против автомобил в Ливан се твърди за починали членове на Хамас. 

Междувременно Джо Байдън разяснява, че Бенямин Нетаняху не се опълчва на така наречен решение за две страни, съгласно което би трябвало да бъде основана самостоятелна палестинска страна.

 
Има най-различни образци за решения за две страни. Има страни, които са членки на Организация на обединените нации, само че към момента нямат свои лични въоръжени сили. Редица страни имат ограничавания в това отношение. Мисля, че има способи такова решение да проработи.
Джо Байдън, президент на Съединени американски щати

От Белия дом обявиха още, че няма индикации за умишлени военни закононарушения на Израел. Байдън е приветствал и решението на страната да допусне колета с брашно в линията Газа през пристанището в Ашдод. В същото съгласно Организация на обединените нации този месец еврейската страна е позволила единствено 7 от общо 29 задачи за доставка на помощи в северните елементи на анклава.

Близки на пленени от Хамас още веднъж излязоха на проява пред дома на Нетаняху.  Баща на един от заложниците разгласи гладна стачка.

 
Не се храня, тъй като и синът ми не се храни сега. Искам да изпитам това, което и той. Затова стопирах. Чакам премиера. Излез, виж ме и приказва с мен.
Ели Щиви, татко на пленник

А в Газа оповестиха за починали при израелски удар в централните елементи и Хан Юнис. Жертвите на спора към този момент са близо 25 000.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР