Четирима български тийнейджъри от ромски произход бяха осъдени на затвор

...
Четирима български тийнейджъри от ромски произход бяха осъдени на затвор
Коментари Харесай

Осъдиха разгонените цигани от България, които изнасилиха 13 годишно момиче в Германия! Ето колко време ще търкат наровете

Четирима български младежи от ромски генезис бяха наказани на затвор за присъединяване в груповото обезчестяване на 13-годишно момиче в югозападния немски град Фелберт, съобщи ДПА. Осем момчета на възраст сред 14 и 17 години са упрекнати, че са нападнали момичето, което се прибирало в къщи от плувен басейн, завлекли го в близка гора и го насилвали, до момента в който не се намесила минаваща през гората жена.

Днес само шест от тях бяха осъдени в съда във Вупертал. Другите двама избягаха със семействата си в България, където бяха задържани и ще бъдат съдени отделно.
Главният извършител е осъден на 4 години и 9 месеца затвор, а основният му съучастник е осъден на 4 години затвор. Други двама получиха по-кратки присъди затвор, а останалите двама получиха изпитателен срок.
Сред доказателствата по делото има видеозапис на деянието, заснет с мобилния телефон на един от насилниците, взети от жертвата ДНК проби и показанията на жената, която прекъснала престъплението.

Припомняме, че бруталното посегателство с участието на 8 момчета от България се е разиграло в германския град Велберт. Вечерта около 18 часа момичето се прибирало към дома си след тренировка по плуване, когато било пресрещнато от момчетата в гора в града. Първоначално 2 от момчетата са изнасилили тийнейджърката, докато другите 6 са снимали случващото се с телефоните си. След това я завлекли през гората под мост, където отново момичето било изнасилвано.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР