Четирикратният световен шампион Себастиан Фетел заяви, че след края на

...
Четирикратният световен шампион Себастиан Фетел заяви, че след края на
Коментари Харесай

Себастиан Фетел се радва на успехите на Астън Мартин и на Алонсо

Четирикратният международен първенец Себастиан Фетел съобщи, че след края на кариерата си продължава да следи надпреварите във Формула 1.

" Да, доста ми е забавно. Да виждам първото съревнование беше малко необичайно, само че в този момент в действителност се любувам. Познавам този спорт от вътрешната страна и към момента го обичам. Може би виждам на нещата от малко по-различен ъгъл, само че въобще не съм печален, когато виждам представянето на някогашните си сътрудници ", съобщи Фетел за формалния уебсайт на Ред Бул.

Германецът се радва от обстоятелството, че тимът на Астън Мартин е бърз този сезон.

" Наистина се веселя за отбора и за Фернандо Алонсо. Дълги години той нямаше кола, зад кормилото на която да показва спортните си умения. Сега той може да направи това, до момента в който е в групата на водачите. Ред Бул господства, а в този тим към момента имам доста другари и познати. И се веселя, когато побеждават ", добави Фетел.

Астън Мартин сега е на трето място в шампионата на конструкторите със 196 точки. Пилотът на тима Фернандо Алонсо е трети и в самостоятелното класиране на Формула 1. Испанецът е бил на подиума шест пъти през акцията.

 

Българска телеграфна агенция / Автор: Ива Кръстева
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР