Четири полета на китайския оператор Air China Cargo са извършени

...
Четири полета на китайския оператор Air China Cargo са извършени
Коментари Харесай

За четири доставки от Китай в Минск питат беларуски опозиционери

Четири полета на китайския оператор Air China Cargo са осъществени в последната седмица до Беларус. Два беларуски канала оповестяват за тях, Motolko.help и " Беларускі Гаюн ", който следи за военната интензивност на територията, ръководена от Минск от началото на войната на Русия в Украйна.

По данни на беларуските източници четирите полета са осъществени в интервала от 8 до 11 януари, а самолетите са доставили военна продукция . Не се прецизира каква тъкмо е тя обаче.

Подозренията идват от обстоятелството, че самолетите са се приземили в VIP зоната , не са минали регулярния митнически надзор, който би забавил тяхната обработка, и бързо са напуснали откритата територия на летището.

По данни на мониторинга на " Беларуски Гаюн " и четирите нетипични полета са осъществено от един и същи аероплан Boeing 747-4FTF (с регистрационен номер B-2476), който е направил четири автобуса по линията Урумчи - Минск и назад.

Каналът изброява и данните:

08.01.2024 автобус CAO1095 в Минск, назад CAO1096;

09.01.2024 автобус CAO1097 в Минск, назад CAO1098;

10.01.2024 автобус CAO1095 в Минск, назад CAO1096;

11.01.2024 автобус CAO1097 в Минск, назад CAO1098.

Също по този начин всичките четири полета са се направили в действителност по регулярно, едновременно самолетите са се намирали на летището в Минск и са престояли три часа.

Китайският аероплан не е паркирал на нормалното място за разтоварване на стоянките към логистичния център, а на стоянка 1А, която е резервирана за обслужване на държавните самолети на Беларус. В частност и на двата самолета на президента Александър Лукашенко.
 За Беларус разположените нуклеарни оръжия образуват защитата на съюзната страна
За Беларус разположените нуклеарни оръжия образуват защитата на съюзната страна

Русия разположи в Беларус тактическите оръжия през март
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР