Четири месеца по-късно фактическият обвиняем на дързък опит за убийство

...
Четири месеца по-късно фактическият обвиняем на дързък опит за убийство
Коментари Харесай

Четири месеца по-късно МВР хвана заподозрян за опит за убийство на бодигард

Четири месеца по-късно фактическият обвинен на дръзновен опит за ликвидиране с нож беше арестуван, оповестява Апелативна прокуратура-Варна.
Според информацията става въпрос за случая, при който 36-годишен мъж и 16-годишен възпитаник нападнаха охранител на дискотека. Удари с нож му е нанесъл 36-годишният мъж, а ученикът го е държал за ръцете, с цел да му попречи да се съпротивлява, споделят от обвиняването.
Както е известно, в ареста с непрекъсната мярка за неотклонение е малолетното момче, което държало потърпевшия охранител, до момента в който 36-годишният мъж му нанасял удари с нож.
Деянието е било осъществено на 28 януари 2018 година към 2 часа след среднощ. В ОД на Министерство на вътрешните работи във Варна постъпил сигнал от заведение в региона на спирка " Акациите " за сборичкване. На място било открито, че потърпевш при сбиването е 36-годишният охранител. Младият мъж бил с порезно-прободни рани в крайници и гърдите. Настанен бил в болница и с помощта на оказаната здравна помощ и дълготрайно лекуване той е бил избавен.
Утре (30 май) Окръжната прокуратура във Варна ще внесе искане във Варненския областен съд за взимане мярка за неотклонение " Задържане под стража " по отношение на 36-годишния обвинен. Разследването на опита за умишленото ликвидиране продължава.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР