Четири жени почти разбиха кафене на жп гара в град

...
Четири жени почти разбиха кафене на жп гара в град
Коментари Харесай

Жадни за бира рускини буйстваха в кафене на гара

Четири дами съвсем разрушиха кафене на жп гара в град Барабинск, Новосибирска област, откакто им беше неразрешено да пият бира, която донесли със себе си.
Полицията изясни, че продавачката в кафенето, ситуирано в постройката на гарата, се е обърнала към полицията на гара Барабинск. Тя споделила, че компания от четири дами нарушава разпоредбите, открити за заведенията за хранене и употребява алкохолни питиета, импортирани извън.
" Посетителките реагираха нападателно на забележката и молбата да се въздържат от пиянство на бирата си, използваха циничен език, намесиха се в други пасажери. Жените също по този начин разхвърляха храна по пода и по-късно обърнаха една от масичките в кафенета ", било декларирано пред служителите на реда.
Служители на реда завели дамите в дежурния пункт и съставили административни протоколи за дребно безчинство и пиянство на алкохол на неразрешени места, само че след няколко часа нарушителите още веднъж пристигнали в кафенето и траяли пиршеството с алкохол.
„ В хода на следващия спор с личния състав 30-годишна жителка на Барабинск хвърлила в лицето на продавачката артикули и разрушила с крайник стъклото в долната част на витрина. “
За осъщественото нарушаване, което е квалифицирано като съзнателно заличаване или разваляне на имущество, „ жадните “ за бира рускини могат да отнесат присъди до две години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР