Чета, че лицето Кирил Петков бил казал сутринта, по някоя

...
Чета, че лицето Кирил Петков бил казал сутринта, по някоя
Коментари Харесай

Васил Петев: От 3 години знаем, че човекът е идиот, а психиатрията спи!

Чета, че лицето Кирил Петков бил споделил сутринта, по някоя от трите пропагандни малките екрани, че било пропуск на ДАНС, че чиновниците на Руската черква са експулсирани едвам в този момент, а не по-рано. И добавил още, че в случай че през днешния ден към този момент сме знаели, че той (архимандрит Васиан) е бил разузнавач на съветските служби, то той е бил разузнавач на съветските служби от пет години, само че ДАНС чак в този момент били осъзнали този факт.
 
Та, чувам го аз този приключен дръвник, и се чудя до каква степен би могла да стигне наглостта на един зъбат пицар, попаднал инцидентно в Министерски съвет? Чудя се още и до каква степен би стигнало безсрамие на неговото семейство, щото Киро без тати си Петко, е нещо като Младенеца без Мадоната! Но до момента в който се чудя, спирам да се чудя, щото се сещам за думите на Айнщайн, че единствено човешката нелепост е безкрайна. 
 
Дали пък Айнщайн не е познавал дедо му на Киро? 
 
Не знам, в действителност не знам, за какво толкоз не му върви на този народ. Не знам, за какво нямаме никакъв шанс с управниците. Не знам също, кой ни го прави този кастинг, само че несъмнено на него се явяват единствено идиоти.
 
Не знам още, за какво по дяволите не експулсирахме Киро назад в Канада, още преди 3 години, като още тогава знаехме, че индивидът е малоумник. Не знам също, за какво не го експулсираме в този момент, в случай, че имаме хиляди доказателства за безкрайната му тъпотия.
 
 

Да, пропуск на ДАНС е фактът, че Киро не е в ареста. Съгласен съм. Да, пропуск на ДАНС е, че държавното управление на този глупак ни ръководи към момента, в случай че съставът му е построен главно от лица, представляващи опасност за националната сигурност. 
 
Въобще, чудя се и на сътрудниците публицисти – тея дръжки на микрофони – за какво още търсят тоя неосъществен бежанец за изявленията? Абе, вие естествени ли сте, или сте изцяло изплискали лейки?! Кво очаквате да ви каже Киро?!?! Че той не може да направи едно вярно изречение, бе! Толкова е елементарен горкият!
 
Не знам, не знам…Знам единствено, че към този момент нямам нерви да чувам идиоти. Уморен съм от продажници, педали и елементарни копелета. Уморен съм от тъпака Киро, от татко му Петко, от парапета Лена, от вуйна им Асена и от чичо им Лорер. Уморен съм и от оня плъх Магарев, който пък е тежка еманация на прям народен изменник.
 
От 3 години знаем, че индивидът е глупак, а психиатрията спи! Ало, Гълъбова! Вади ризата и хапчетата, че към този момент не се търпи!

Васил Петев

Инфо: mediamall.info, otupor.com

Тагове: Кирил Петков психиатрия д-р Гълъбова Канада
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР