Често трудностите в ежедневието се отразяват върху психиката ни по

...
Често трудностите в ежедневието се отразяват върху психиката ни по
Коментари Харесай

Научете тази молитва и я разпространете: Тя сбъдва желания и може да промени живота ви

Често компликациите в всекидневието се отразяват върху душeвността ни по доста негативен метод и водят до отрицателна смяна, която преодоляваме мъчно. Ако сме по-податливи, елементарно можем да изпаднем в отчаяние, водещо до трайна меланхолия. Тези положения са извънредно рискови, тъй като постоянно отключват неподозирани и деструктивни мисли и хрумвания. Тогава се постановат съвещания с доктор и следващо лекуване. Вместо да следваме този ход на събитията, можем бързо и елементарно да променим нещата, като ги изпреварим. Това разкрива Джоузеф Мъри в книгата си „ Магическата мощ на разсъдъка “.

Тезата му е, че силата на човешката душeвност е необятна и може да ни защищити от всевъзможни беди, стига да следваме правилния път. Мъри споделя своята загадка молитва, която го е измъквала от куп неприятности. Съветът му е да я четем заран и вечер, когато още не сме се събудили изцяло или се унасяме за сън. Авторът е изпитал удивителната й мощ при 3 сериозни обстановки в живота си и резултатът постоянно е бил неповторим. Ето и самата молитва, която сбъдва стремежи и трансформира живота.

„ Даровете на Бог са моите блага. Аз употребявам всеки миг от деня. С мен са Божествената естетика, мир и обилие. Божията обич излиза от мен, благославя всеки, който попада в моето обграждане. Божествената обич ме лекува в този момент. Не се багра от зло, тъй като Бог е с мен. Аз постоянно съм бил заобиколен от свещения ореол на Божествената обич и мощ. Аз настоявам, усещам, знам и имам вяра уверено и положително в това, че очарованията на Божествената обич и зоркост насочват, изцеляват и се грижат за всички в фамилията ми и за тези, които аз обичам.
Аз прощавам на всички и откровено излъчвам Божествена обич, мир и добрина за всички хора, без значение от това къде са те. В центъра на моята същина царува мир, това е мир на Бога. В тази тишина аз усещам Неговата мощ, ориентиране и обич на Неговото свято наличие.
Аз по Божествен метод се отправям по всичките ми пътища. Аз съм чисто русло за Божията обич, истина и хубост. Аз чувствам по какъв начин през мен протича Неговата река на мира. Знам, че всичките ми проблеми се разтварят в мозъка на Бога. Пътищата на Бог са мои пътища. Думите, които изговарям, стигат там, където ги адресирам. Аз се веселя и възвеличавам признателност, разбирайки, че ще получа отговор на молитвата си. И това е по този начин! “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР