Често ни се случва белите ни дрехи да за потъмнели

...
Често ни се случва белите ни дрехи да за потъмнели
Коментари Харесай

Избелването на дрехите никога не е било толкова лесно с тези трикове

Често ни се случва белите ни облекла да за потъмнели и още по-лошо - добили различен цвят поради нещо друго инцидентно попаднало в пералнята.

С тези лесни трикове ще ви покажем по какъв начин да избелите които облекла пожелаете и да върнете свежестта им. 

Винаги можете да употребявате белина несъмнено, само че тя не постоянно работи и е на висока цена. Ето няколко потвърдени домашни метода, които да свършват тази работа за вас.

Използване на сода

Този повсеместен асистент на дома, прави и страхотна работа като средство за избелване. Тя освен избелва също по този начин, само че и дезинфекцира. 
 5 лесни метода да поправите инцидентно развалени облекла 5 лесни метода да " поправите " инцидентно развалени облекла
Всеки човек има обичани движимости и когато те пострадат инцидентно, чувството е извънредно тъжно и неприятно. Добрата вест е, че множеството л...



В литър вода прибавете 2 супени лъжици сода и оставете прането в този разтвор в продължение на два часа и по-късно изперете с топла вода. 

Изваряване 

Това е един от най-доказаните способи за избелване на облекла. Може и да отнеме малко време, само че е сигурен метод, че ще постигнете резултати. Трябва ви емайлиран съд, чието дъно ще покриете с бяла забрадка. Наливате вода, добавяте настърган домакински сапун и когато сложите облеклата в сместа, слагате съда на котлона и оставяте да ври за към 30 минути, до момента в който разбърквате с дървена шпатула. 

 Този домакински омекотител за облекла се трансформира в ХИТ измежду домакините Този домакински омекотител за облекла се трансформира в ХИТ измежду домакините
Колкото по-хубаво ухаят облеклата в дрешника ни, с толкоз по-голямо предпочитание ги разхождаме върху телата си. Добре парфюмираната и омекот...

Кислородна вода

Този способ е съвършен също и за дантелено долни дрехи, тъй като работи внимателно и няма потребност да се притеснявате за плата. Само синтетиката би трябвало да бъде накисната в хладка вода, с цел да не трансформират типа на формата си.

Накисване белина

И несъмнено, белината. С нея всички сме добре осведомени и знаем по какъв начин работи. Важно е единствено да пазите кожата си да не попада белина по нея и също да не прекалявате с нея, защото хлорът изтънява плата. 

3 литра вода, една супена лъжица белина и същото количество прахуляк за пране. Накиснете прането в разтвора за половин час, а по-късно изплакнете в топла и по-късно в студена вода. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР