Честито на тези, които карат по строшените пътища, редят се

...
Честито на тези, които карат по строшените пътища, редят се
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Честито на тези, които карат по строшените пътища и редят се по границите

Честито на тези, които карат по строшените пътища, редят се по границите, тъй като няма „ Струма “, няма Хемус “, че обходът за Приморско не е пуснат, каза Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ засегна тематиката за ин хаус процедурите, за компаниите, за строителството.

„ Какво се оказа от това, което чухте в залата – разногласието е  на Политическа партия ли са, на Има Такъв Народ ли са, на кой са компаниите? Вече ние не присъстваме в диалога. Какво получи българския народ за три години. Много пъти съм приказвал, само че вие се водихте по сензацията – „ Хемус “, чували, нелепости. Какво се оказа на процедура. С тези ин хаус процедури ние сме щели да построим два пъти по-евтино, към този момент да има „ Хемус “, към този момент да има „ Струма “, към този момент да имаше Видин – Монтана. Нито е издигнато, два пъти по-скъпо е с индексациите, със същите компании. Три години безпорядък, нищо на двойна цена. Това е спекулация, оправдавам се, точната дума е нелепост. Това направихме всички за три години. Залата го удостоверява, бюджетът го удостоверява – същите компании, два пъти по-скъпо, с три години забавяне “, съобщи той.

Борисов посочи, че на срещата са обсъждани и ръководителите на регулаторите.

„ Трябва да бъдат определени, ние единствено удължаваме. Аз искания нямам. Просто чакаме да дадат техните хора, за всички регулатори. Аз съм показал единствено едно име – Димитър Радев. Той е съвършен банкер. За останалите нямам искания. Така се работи “, сподели още той.
Борисов съобщи, че когато му пристигна времето
ще разгласи кой ще бъде претендентът на ГЕРБ за кмет на София.

Относно регионалните шефове, Борисов разяснява: „ На Кирил Петков споделих за регионалните шефове да дадем образец – аз съм лидер в София и Пловдив, дайте вие регионални шефове, ние ще дадем заместител – регионални шефове, да отприщен процеса, да тръгнат “.

„ Ще подкрепим бюджета като промеждутъчен. Разбрахме се за идващия бюджет доста по-задълбочено да се направи във всички сфери, в които виждаме проблеми и хората чакат решение “, съобщи Борисов.

Това е бюджет на месец и нещо. Ако стартира да се вслушва повече във браншовете ще има по-голям триумф. Аз съм оптимист за идващия бюджет. Този просто би трябвало да го приемем, тъй като подсигуряваме пенсиите, учителските заплати. Има опция за леки корекции, по отношение на задължения, които са поети в културата, образованието, архиелогията. С такива дребни пари за бюджета може да се получи по-добър бюджет, добави Борисов.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР