Честит празник на кюстендилци, честита пролет на всички българи. Смята

...
Честит празник на кюстендилци, честита пролет на всички българи. Смята
Коментари Харесай

Нинова от Кюстендил: Винаги ще защитаваме българското родно производство

„ Честит празник на кюстендилци, честита пролет на всички българи. Смята се, че това е ново начало, дано да донесе мир, благополучие, изобилие на страната и успокоение във всички български домове. “ Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на визитата си в Кюстендил, където бе посрещната от симпатизанти, жители, лидерът на листата в града Бойко Клечков, както и претендентите за народни представители от региона. С нея участваха и водачите на листите на “БСП за България “ в 24 МИР София - Георги Свиленски и в 26 МИР София-област - Иван Ченчев.
„ Видях доста усмихнати хора, доста сила, хубост и младост. Нека тръгне от Кюстендил тази сила и да залее цяла България “, сподели още тя по отношение на днешния празник на града и по време на обиколката ѝ по централния площад.
По време на честванията за Първа пролет, Нинова обърна внимание и върху нужната поддръжка към българската стопанска система и родното произвеждане: „ Трябва да осигурим продоволствието на българския народ - храната и водата. Предстои ни доста работа, би трябвало да възстановим “Напоителни системи “ и поливното земеделие, да изравним дотациите на европейските земеделци с нашите. Нужно е да се преразпределят вътрешните дотации, освен за зърнопроизводство, само че и за плодове и зеленчуци, мляко и месо “, изясни тя и добави, че Българска социалистическа партия също упорства лечебните заведения да не са търговски сдружения, както и да има един учебник за един клас по един предмет.
Лидерът на социалистите очерта кои са трите акцента на Българска социалистическа партия в тази акция - мир,  приходите и битката с инфлацията, както и фамилията и децата. Тя напомни безапелационната им позиция срещу въвличането на България във военния спор, както и за преустановяване на военните дейности.
Пред всички присъстващи Нинова съобщи: „ Амбицирани сме да довършим до дъно тази стратегия, разчитаме на поддръжката на повече хора. С номер 1 на 2-ри април “, прикани водачът на Българска социалистическа партия.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР