Чешкият автомобилен производител Skoda Auto, част от голямата група на

...
Чешкият автомобилен производител Skoda Auto, част от голямата група на
Коментари Харесай

Skoda обмисля изтегляне от най-големия автомобилен пазар в света

Чешкият авто производител Skoda Auto, част от огромната група на Volkswagen, обмисля да се отдръпна от Китай и ще вземе дефинитивно решение идната година. Това разкри изпълнителният шеф Клаус Зелмер, представен от седмичното профилирано списание Automobilwoche.

Конкуренцията е доста интензивна там, тъй че ние ще обмислим, дружно с нашия китайски взаимен сътрудник, по какъв начин желаеме да продължим “, съобщи Зелмер. „ Ако желаеме да съсредоточим силата си, коства си да проверим всички сюжети и по-късно да решим. “

В Китай Skoda има четири завода, в които създава моделите Superb, Rapid, Karoq, Octavia и други. Главният изпълнителен шеф на компанията добави, че Skoda ще обмисли алтернативата просто да продава коли в Китай, само че да не създава там.

Зелмер добави, че сега Skoda желае да се концентрира върху развиването си в Индия. Там компанията към този момент има два завода.

Иначе Китай все още е най-големият авто пазар в света както във връзка с годишните продажби, по този начин и във връзка с индустриалната продукция.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинskoda Китай произвеждане в Китай авто пазар Volkswagen ПоследниНай-четениКомпании 200 Skoda обмисля евакуиране от най-големия авто пазар в света Политика 76 Икономическите изгоди от Шенген – какво (отново) изпускаме Любопитно 680 Как криптодобивът служи за развъждането на лалета в Нидерландия Списанието 248 Инфраструктурата е гръбнакът на стопанската система Бюджет и финанси 5960 „ Напълно безумно “: Бизнесът жигосах повдигането на МРЗ и оптималния предел Компании 5884 Гугъл слива екипите на Maps и Waze Политика 5714 Съветът на Европейски Съюз остави България и Румъния отвън Шенген
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР