Чешката компания Inflatech, която произвежда използвана като примамка надуваема военна

...
Чешката компания Inflatech, която произвежда използвана като примамка надуваема военна
Коментари Харесай

Чешка компания се похвали с голям ръст на търсенето на примамки за военни цели

Чешката компания Inflatech, която създава употребена като стръв надуваема военна техника, заяви за Associated Press (AP), че има за внезапен растеж на търсенето на нейните артикули през предходната година. Чешката компания създава надуваеми танкове, самолети и така нататък, които са в съвсем действителен размер и (отдалече) наподобяват като същински.

По думите на шефа на Inflatech Войтех Фресер, през 2022 година бизнесът на компанията е повишен с повече от 30%.Ръководителят на Inflatech показва, че чака по-нататъшен двуцифрен напредък на търсенето на военните " примамки " през идващите три до пет години.

Фресър не разяснява дали продуктите на неговата компания се доставят в Украйна.

Същността на потреблението на надуваема военна техника е, да заблуди системите за видеонаблюдение на съперника. Например, камерите засичат такава цел и смятайки, че е същинска, военните я поразяват.

" Ако накарам врага да унищожи продукта ми - мислейки го за военна цел - употребявайки нещо (боеприпаси и др.), което е в пъти или даже десетки пъти по-скъпо, в сравнение с мнимата военна техника, тогава спечелвам стопански (битката) ", изяснява шефът на чешката компания.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР