Червенокосата Пам Велидис, която от първия епизод на Ергенът бе

...
Червенокосата Пам Велидис, която от първия епизод на Ергенът бе
Коментари Харесай

"Дюнер" ли: Вижте кой си ляга с обижданата от кифлите в "Ергенът" Пам Велидис! (СНИМКИ)

Червенокосата Пам Велидис, която от първия епизод на " Ергенът " бе засипана с тонове мръсотия и обиди от кифлите вътре, а джукестата Габриела Бланко позорно я назова " дюнер ", е напът да затвори устите на злобарките. При това с шут!

След като не една участничка разиска тежестта на Пам, а оттова и хипотетичните й неуспехи с мъжете, Велидис им споделя играта. Оказа се, че плюс сайз моделът освен е харесвана жена, тъй като тя действително си е хубава, ами си има и гадже.

Приятелят на Пам е с няколко години по-голям от нея, а двамата били дружно много преди тя да влезе в шоуто. Въпросният мачо не ревнувал и грам, тъй като знаел две неща. Първо - половинката му в никакъв случай няма да се влюби в момченце нежно и слабичко като пианиста Генчев. И второ - тя влиза там с задача да покаже на всички, че цялостните хора не са втора употреба качество.

За връзката на Пам разкриха близки до нея източници, които демонстрираха и фотографията с приятеля й. Както се вижда ясно - става дума за приветлив, здрав и обаятелен мъж, с какъвто сме сигурни, че Габи, Теди и Ели не могат да се похвалят.

Можем единствено да поздравим Пам Велидис и да й пожелаем сполучливо показване в предаването оттук нататък. И да опише играта на злобарките!

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР