Червеният котак“ Сашо Симов замяука на заден ход – „Ни-ко-га

...
Червеният котак“ Сашо Симов замяука на заден ход – „Ни-ко-га
Коментари Харесай

„Червеният котак“ Сашо Симов замяука на заден ход: Ни-ко-га не съм казвал, че Станишев няма да намери място в листите на БСП

Червеният котак “ Сашо Симов замяука на заден ход – „ Ни-ко-га не съм казвал, че Станишев няма да откри място в листите на Българска социалистическа партия “.
Личният червен котак за мокри хибридни поръчки на Корнелия Нинова Александър Симов най-изненадващо даде reverse и замяука на заден ход, видя уеб сайтът "Български вестник ".
След, като първо неотдавна проходилият „ социалист “ изцяло самозабравено „ изхвърли “ екслидера на Българска социалистическа партия Станишев от листите на партията за евровота, единствено няколко часа по-късно, още веднъж персонално той се поправи и написа на страницата си във фейсбук следното – „ Ни-ко-га не съм казвал, че Станишев няма да откри място в листите на Българска социалистическа партия “.
И в случай че сходно жалко държание не бе трагично за самите червени гласоподаватели, то щеше да бъде най-малкото комично за необятната аудитория, ако тя не бе към този момент привикнала със словестните кълбета на Симов. За никого обаче към този момент не е загадка, че Симов обожава да се пъне и да се прави на мъж в обществената мрежа, а след това да мяучи извинително из всякакви ТВ студия.
Подход, който от дълго време трансформира Сашо Симов в еманация на празнодумието и непотребния преигран политически напор, само че и метод, посредством който последният си обезпечи свое предаване в новата алена телевизия.
Всъщност няма подозрение, че точно самата Нинова стои в дъното на хранителката на сходни самозабравили се видове, които с лека ръка редят, гонят и преподреждат листи и схеми, без даже да се замислят за своето място персонално място в политическата история. А мястото на Симов е дребно, макар персоналните му габарити.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР