Червените фенове от фен фракцията Offenders публикуваха гневна декларация, насочена

...
Червените фенове от фен фракцията Offenders публикуваха гневна декларация, насочена
Коментари Харесай

Червените фенове бесни, задават четири въпроса на Гриша Ганчев

" Червените " почитатели от почитател фракцията " Offenders " разгласиха гневна декларация, ориентирана против дейностите на управлението на клуба. Повод за нея е продажбата на Али Соу. В тази връзка ентусиастите задават четири въпроса към Господина, най-вероятно визирайки притежателя на ЦСКА-София Гриша Ганчев. Ето какви са те:

" 5 години. 1825 дни. 43800 часа. 2628000 минути. Точно толкоз време ЦСКА си " играйка " по родните терени. И тъкмо когато се разиграе и нещата придобият естествен и приключен тип, стартира гаражна ликвидация - прехвърляния, наеми и изпращане по пощальон за наша сметка на всичко читаво в състава. Баста!
Искаме да попитаме Господина всякакви неща и да получим този път ясни и съответни отговори пред цялата алена общественост, без срещи и увъртания. Та, всъщност:
Докога вместо да надграждаме през зимата ще продаваме и градим още веднъж през пролетта, когато е същинската битка на всички фронтове у нас?
Политиката на клуба съзнателно ли е от вида " обичай пазар " или просто някак си постоянно по този начин се получава всяка зима и лято?
Имаме ли упоритости да се борим за купа и купа или задачата е " играйкане " и " продавкване " до обратен тласък и до момента в който алъш-веришът върви?
Чувствате ли се конкурентни на Делиормана или ще лъскаме калъфките вместо говедата още веднъж? Това, несъмнено, е реторичен въпрос.
Нужно е да дадем и едно съответстващо съпоставяне, тъй като избрани фенски кръгове и медии към този момент задвижиха колелото на пропагандата за " огромните триумфи " и непоклатимост, които се носят като манна небесна в Борисовата градина. Неуважаемият Христо Крушарски с най-малко два пъти по-малък бюджет от нашия за 3 години реализира триумфи в два следващи сезона, като във втория край за Купата победи определения от вас тактически талант Милош Крушчич. Добре, че им взехме треньора, с цел да няма и трети подобен мач. (Бруно, мачкай!)
Ще приключим, припомняйки за следващ път, че ЦСКА би трябвало да е в битката за всички вероятни титли от първия до последния кръг, а не спонтанна сергия за футболисти. ЦСКА би трябвало да е победител във всеки един мач. Това сме ние и това би трябвало да е нашият образ - мощ, класа и шампионски нрав, който в последните години позагубихме, само че единствено в спортно-технически проект, тъй като " Сектор Г " в никакъв случай не е спирал да бъде първи. Виждаме това разбиране към този момент в съблекалнята с помощта на Акрапович, желаеме да го виждаме и в Кулата на " Драган Цанков ". Освен в случай че таралежите вместо да " папкат змийчета " не обичат повече усета на седемстепенното меню от числа.

efbet Лига 17 кръг, събота 13 февруари  Славия 0:1краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР