“Червени” фенове призоваха сектор "Г" да прекрати бойкота за един

...
“Червени” фенове призоваха сектор "Г" да прекрати бойкота за един
Коментари Харесай

Призоваха сектор Г да прекрати бойкота за един мач

“Червени” почитатели приканиха бранш "Г " да приключи протеста за един мач. Става въпрос за този на 29 август 2022 година.

Ето апела, споделен от страницата на "Северъ " във "Фейсбук ":

"29.08.2022. София, ст. Българска Армия. Това е датата. Няма Базел, няма дербита, няма Лига на Конферециите. Този мач е доста по-голям, тъй като едни хора ще дойдат на Армията, представяйки се за нас. Ако това нещо се случи, да кажем на Цървена Звезда, Динамо Загреб, Партизан, Олимпиакос, може да си визиите какво ще се случи на тези, дръзнали да употребяват името им и най-нагло и безпочвено да си мислят, че са освен това от това, което са. Знаем, че е тежко. Знаем за нашето аматьорско управление (затова и ние поддържаме бойкота).

Знаем, че тази мръсотия сред нас е отвратителна и ще ни довърши. На този мач призоваваме всички, и като споделяме всички, имаме поради ВСИЧКИ. Нужно е единствено наличие. Просто да се види кой - кой е, този път вечно. Да видят нашите митове, че ЦСКА може без всеки. Да го видят и тези в ложите. ЦСКА може без всеки, само че не и без своята аудитория. Ние против Базел няма да вървим, само че на този мач, ЦСКА е НА ВСЯКА ЦЕНА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР