Червен Harley-Davidson с мигащи светлини и сирена? Истина е -

...
Червен Harley-Davidson с мигащи светлини и сирена? Истина е -
Коментари Харесай

Harley-Davidson за пожарната! - видео

Червен Harley-Davidson с мигащи светлини и сирена? Истина е - в Кал, Северен Рейн-Вестфалия, първият в света Pan America Special към този момент се употребява от пожарната. Професионалистите от производителя на мотоциклети в Милуоки го преработиха по този начин, че да е съвършен за отбрана от пожар и бедствия. Миналата събота Harley-Davidson Германия показа това малко по-различното спешно транспортно средство като подарък на пожарната команда Кал в Северен Айфел, чийто длъжностен мотоциклет беше погубен при наводнения след мощни стихии с пороен дъжд през юли 2021 година

Harley-Davidson Германия, доста от оторизираните дилъри, както и Harley Owners Group (H.O.G.) към този момент са взели участие в разнообразни планове за помощ за потърпевшите от наводнения в засегнатите региони предходната година. Преди Pan America, приключенският туристически модел на производителя на мотоциклети, да отговори на условията за транспортно средство за пожарна работа са направени редица модификации.



В допълнение към сините светлини и сирените, моторът е оборудван със особено навигационно устройство, което го позволяваше да поддържа връзка с другите пожарникари. Освен това Harley-Davidson оборудва мотоциклета с радиосистема, комплект за първа помощ и пожарогасител. Допълнителна батерия, в това число специфична система за зареждане, подсигурява, че обширните спомагателни екстри могат да се употребяват и при паркиране на автомобила за дълги интервали.

Външният тип на мотора също е поправен, защото европейските насоки дефинират специфични цветове на сигналите за противопожарните коли. Резервоарът, задната рамка, джантите и радиаторната решетка на Pan America са боядисани надлежно.

„ Това е доста специфичен миг за нас “ - споделя Нилс Бънтрок, маркетинг управител DACH в Harley-Davidson - „ Защото можем да дадем спомагателен принос с машината, с цел да помогнем на място и да се надяваме, че с акцията също по този начин да прокараме отчетите за следствията от наводнението още веднъж. “

„ Много сме щастливи от новото попълнение в нашия автопарк и благодарим на Harley-Davidson Германия за дарението “, сподели Даниел Рютц, началник на доброволната пожарна бригада в Кал.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР