Черноморските награди ще отличат приноса в духовното развитие на поета-колекционер

...
Черноморските награди ще отличат приноса в духовното развитие на поета-колекционер
Коментари Харесай

Престижно отличие за бизнесмена Ангел Симеонов

Черноморските награди ще отличат приноса в духовното развиване на поета-колекционер Ангел Симеонов, основал първия в света хотелски музей навън в Арт комплекс Анел в Созопол.

Бизнесменът е един от най-големите колекционери на модерно българско изкуство. В двата му хотела – „ Анел “ в София и Созопол е ситуирана голямата му сбирка от картини, пластики и статуи, а сходна изложбена повърхност няма аналог освен у нас. Ангел Симеонов е и стихотворец – написа стихове от дете, като е наследил дарбата от своя татко.

Неговите стихове стават текстове на песни, влезнали в репертоара на най-хубавите артисти на България – Васил Петров, Силвия Кацарова, Орлин Горанов, Маргарита Хранова и доста други.

Церемонията за петото издание на влиятелните награди ще събере хотелиери, бизнесмени, актьори, политици и публицисти на 30 август.
Титаните на родната сцена – Васил Петров, Силвия Кацарова и Панайот Панайотов ще пеят на сцена върху скалите над морето и ще изпълнят песни по текстове на поета-меценат Ангел Симеонов, притежател на Арт комплекс Анел.

Ще бъде показана и обществената акция на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подкрепяне на отличници, които желаят да останат да учат и да работят в България, допълват ръководещите съдружници на организацията Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР