Черноморец (Бургас) започна успешно новата 2023 година и стартира подновяването

...
Черноморец (Бургас) започна успешно новата 2023 година и стартира подновяването
Коментари Харесай

Черноморец стартира с класика срещу Левски

Черноморец (Бургас) стартира сполучливо новата 2023 година и започва подновяването на шампионата с безапелационна победа от 3:0 над Левски (Карлово).

Срещата бе от 20-ия кръг на Югоизточната Трета лига, а в състава на бургазлии имаше доста промени спрямо този от миналия полусезон.

Отборът сподели добър футбол и справедливо зарадва своите почитатели, които бяха пристигнали да поддържат тима в Долно Езерово.

" Акулите " са 3-и след този мач с актив от 41 точки и са на 6 точки от водача Несебър, който през днешния ден също не сгреши.

Още в 9-ата минута Миро Манев откри резултата, откакто се възползва от добър пробив и центриране на Венци Гюзелев - друго ново попълнение, и с крайник от близка отдалеченост осъществя.

В 76-ата минута след безредие в наказателното поле Мантаров съумя да ритне топката във вратата и да " убие " всякаква конспирация в мача. По този метод Черноморец към този момент имаше задатък от 2:0 в резултата.

За крайното 3:0 прецизен бе Венци Гюзелев, който с удар отвън пеналта в 88-ата минута оформи класиката.

" Доволен съм като за първи мач. Вкарахме три гола, можехме да вкараме и още, като в същото време не позволихме на съперника въобще да ни затрудни. Виждам хубави неща и желая да похваля момчетата ", разяснява след срещата треньорът на бургазлии Веселин Великов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР