Черноморец (Бургас) закри отбора си при юношите (старша възраст) и

...
Черноморец (Бургас) закри отбора си при юношите (старша възраст) и
Коментари Харесай

Черноморец закри юношеския си отбор

Черноморец (Бургас) закри тима си при юношите (старша възраст) и по този начин шампионата при 19-годишните в района продължава със 7 тима.

Любопитното е, че дребните " акули " са на 1-о място в класирането с 19 точки от 21 вероятни събрани през есента. Първенецът в групата добива право на присъединяване в Държавното състезание в тази възраст през лятото. При по този начин стеклите се условия за първата позиция и класиране за идната фаза ще се борят тимовете на Нефтохимик и Бургас-Спорт.

Още по-жалко е, че този тим през предходната година под управлението на Нено Ненов доближи до четвъртфинал в шампионата за Купата на БФС – достижение, с което малко школи могат да се похвалят.

Така от групировката в мъжкия тим не престават трима души – Стефан Михайлов, Константин Костов и Михаил Каменов. Двама от качествените гении на " акулите "   Рамис Ерсоев и Янислав Янев минаха в градския противник Нефтохимик, а останалите момчета не престават да си търсят тимове.

Добрата вест за Черноморец пък е, че остава единствен клуб, който ще играе мачовете си в Долно Езерово. Местният тим приключва присъединяване си в А регионална група (четвърто ниво) заради финансови усложнения. Затова заяви в обществените мрежи ръководителят на клуба Райно Иванов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР