Черноморец (Бургас) постигна домакинска победа с 4:2 над стабилния тим

...
Черноморец (Бургас) постигна домакинска победа с 4:2 над стабилния тим
Коментари Харесай

Черноморец надделя над Саяна в голово шоу

Черноморец (Бургас) реализира домакинска победа с 4:2 над постоянния отбор на Саяна в среща от 34-ия кръг на Югоизточната Трета лига.

След триумфа си " акулите " са с актив от 71 точки в класирането и са на три зад втория Гигант и на шест зад водача Несебър.

Домакините откриха посредством Аризио Да Коща, който се възползва от хубаво подаване в наказателното поле на Миро Манев и осъществя в опразнения ъгъл несмущаван.

Именно това бе и единственото попадение през първото полувреме, а след почивката двата отбора се активизираха и направиха атрактивен мач.

Гостите съумяха да изравнят посредством Димитър Димитров, който се възползва от подаване по земя в наказателното поле и осъществя.

Доста изненадващо Саяна обърна след гол на Спас Милушев, който насочи прекрасен удар по земя към границата на наказателното поле.

След втория гол във вратата си домакините се окопитиха и обърнаха нещата в своя изгода.

Манев направи прекрасен пробив и можеше да подаде, само че потърси далечния ъгъл и сполучи - 2:2.

С доста прекрасен удар от странична ножица Стоян Мантаров обърна нещата в интерес на Черноморец - 3:2, а домакините вкараха и още едно попадение посредством Венци Гюзелев, който бе открит от Миро Манев на празна врата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР