Черногорските власти внесоха изменения в правилата за влизане в страната

...
Черногорските власти внесоха изменения в правилата за влизане в страната
Коментари Харесай

Черна гора облекчи мерките за влизане в страната в условията на коронавирус

Черногорските управляващи внесоха промени в разпоредбите за влизане в страната за жителите на страни от „ жълтия лист “. Те ще имат право да посетят страната, в случай че имат негативен серологичен тест, изработен не по-късно от 72 часа преди пътуването от тествана лаборатория. Досега в Черна гора се влизаше с негативен PCR тест, напомня македонската телевизия „ Сител “.
„ В Черна гора, както и преди, без спомагателни условия могат да влизат жители от страните в района, които са в „ зеления лист ", до момента в който жители от страни от „ жълтия лист " могат да влизат с позитивен резултат от серологичен тест, изработен от записана лаборатория и не по-стар от 30 дни.
Гражданите на всички страни от „ жълтия лист “ могат също да влязат в Черна гора с негативен резултат от серологичен тест на антитела от клас IgM или с негативен резултат от PCR тест, публикуван от записана лаборатория и не по-стар от 72 часа.
Условието е обаче лицето да не е пътувало до страна от „ аления лист " в интервала от 15 дни преди влизане в Черна гора, т.е. до една от страните, за които не е позволено влизане в Черна гора “, гласи държавното решение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР