Черно море записа разгромна победа в контролна среща в паузата

...
Черно море записа разгромна победа в контролна среща в паузата
Коментари Харесай

„Черно море“ разгроми „Черноморец“ в контрола

Черно море записа разгромна победа в контролна среща в паузата на шампионата. „ Моряците “ разпиляха отбора на Черноморец Балчик с 6:0 на стадион „ Младост “ във Варна.

Варненци бяха водени от асистент треньора Веселин Бранимиров, защото Илиан Илиев и Петър Костадинов са ангажирани с националния тим на България.

Черно море стартира мощно дуела и още в 8-ата минута откри резултата. След безредие в наказателното поле Едгар Пашеко се оказа най-съобразителен и осъществя за 1:0. В 15-ата минута „ моряците “ вкараха втори гол. Негов създател бе Дани Мартин, който финтира защитник в наказателното поле и стреля за 2:0. В 22-рата минута Атанас Илиев направи резултата типичен. Нападателят се разписа непосредствено от пряк-свободен удар.

В 32-рата минута Едгар Пашеко мина през няколко футболисти на Балчик и остана на страхотна позиция, само че стреля много неопределено. В 34-ата минута Атанас Илиев получи страховит пас в наказателното поле и насочи топката в мрежата на гостите за 4:0. В 44-ата минута Пабло Гарсия с бомбен шут от към 20 метра вкара за 5:0.

На почивката Веселин Бранимиров направи четири смени. В игра се появиха Васил Панайотов, Влатко Дробаров, Уеслен Жуниор и Мишаел Алвес. те заеха местата на Берк Бейхан, Даниел Димов, Атанас Илиев и Едгар Пашеко.

В 51-вата минута влезлият на промяна Уеслен Жуниор бе съборен в наказателното поле и основният арбитър отсъди дузпа. Тя бе превърната в гол от бразилеца. Стражът на гостите в началото мазета топката, само че тя се върна към Жуниор, който от втория опит не сгреши – 6:0. В 57-ата минута Мишаел пдоби отляво, нахлу в наказателното поле и стреля по диагонала, само че вратарят на Балчик мазета.

В 66-ата минута в игра се появиха Александър Веселински и Николай Костадинов, които заеха местата на Пабло Гарсия и ндреас Калкан. В 74-ата минута Борис Стойков, Пламен Аршев и Денислав Стойчев заеха местата на Мартин Дичев, Росен Стефанов и Християн Славков.

В 81-вата минута Толга Мюрвет и Костадин Грахльов се появиха в игра на местата на Мартин Милушев и Дани Мартин.

Съставът на Черно море: Християн Славков, Росен Стефанов, Даниел Димов, Дани Мартин, Мартин Дичев, Пабло Гарсия, Берк Бейхан, Мартин Милушев, Андреас Калка, Едгар Пашеко, Атанас Илиев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР