Черно море стартира двубоя с натиск и още в 8-ата

...
Черно море стартира двубоя с натиск и още в 8-ата
Коментари Харесай

Черно море с победа в мача, заместващ този с Левски - Иса с гол

Черно море започва дуела с напън и още в 8-ата минута откри резултата. След центриране отдясно, Евгений Сердюк стреля с крайник, само че Иван Иванов мазета, топката попадна в Мазир Сула, който осъществя за 1:0. В 22-ата минута Мади Кета получи диагонален пас вляво, напредна, финтира защитник и стреля, само че вратарят на гостите избави. В 23-ата Почи от състава на Черноморец (Балчик) центрира отдясно към задна греда, където Джорджо Димитров с глава стреля, само че около гредата. В 33-ата минута Евгений Сердюк засече центриране от корнер, само че над вратата.
 Черно море II и Несебър я докараха до хикс Черно море II и Несебър я докараха до хикс
В 43-ата минута Мартин Дичев пусна дълъг пас към Сердюк, който нахлу в наказателното поле, върна към Сула, само че халфът на “моряците ” стреля в тялото на защитник. Много интензивно започнаха втората част избраниците на Илиан Илиев и още след подновяването на играта Ангел Ангелов проби отдясно и центрира към наказателното поле, където Матиас Курьор стреля, само че стражът на гостите съумя да избави сигурен гол. Веднага по-късно Курьор заложи топката на Златев, който на скорост опита да я насочи към близкия ъгъл, стреля право в ръцете на вратаря.
 Илиан Илиев: ЦСКА бе в тотална невъзможност, не ни доближи нрав Илиан Илиев: ЦСКА бе в тотална невъзможност, не ни доближи нрав
В 60-ата минута след неточност при изнасянето на топката в половината на Черноморец, Алекс Фернандес се оказа най-съобразителен и стреля от придвижване, само че Иван Иванов още веднъж бе на мястото си и мазета. В 64-ата минута “моряците ” стигнаха до втори гол. Матиас Курьор подаде на Алекс Фернендес в наказателното поле, който пусна топката около вратаря за 2:0. В 66-ата минута Ангел Ангелов проби отдясно и центрира към Курьор, който вкара, само че страничният арбитър подвигна флага, че преди подаването топката е напуснала очертанията на терена и голът не бе зачетен.
8  Черно море - Славия
В 66-ата минута Исмаил Иса размени. В 70-ата резултатът стана 3:0. След центриране от корнер на Курьор с глава стреля, топката се отби в напречната греда и попадна в Иса и 33-годишният нападател вкара за 3:0. В идната минута Николай Златев получи пас на границата на наказателното поле, и стреля в далечния ъгъл, само че попадението не бе зачетено поради засада.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР