Черно море приема Локомотив Пловдив днес от 15,00 часа в

...
Черно море приема Локомотив Пловдив днес от 15,00 часа в
Коментари Харесай

Черно море ще показва срещу Локомотив има ли живот след Курьор

Черно море приема Локомотив Пловдив през днешния ден от 15,00 часа в първия пролетен кръг на efbet Лига. Двубоят ще даде отговор дали варненци ще се оправят без водещия си изпълнител през есента Матиас Курьор, който означи 15 гола в 15 мача.

През паузата в Черно море не беше притеглен заместител на Курьор, а отсъствието му не е единственият проблем пред треньора Илиан Илиев. Извън сметките му е и Васил Панайотов, който изтърпява наказване. Мястото на опитния халф ще заеме испанецът Пабло Гарсия, за който това ще е формален дебют за варненци.

Мирослав Енчев, Леандро Андраде и Георги Божилов са с травми и също пропущат мача. Пред експерта има алтернатива какъв да е третия в нападателен проект до Илиан Илиев - младши и Касми. Илиев ще избира сред Енрике и Вилела. В защита ще работи Дробаров, който игра повече в контролите.

Локомотив ще бъде без централния бранител Дейвид Малембана, който не съумя да се възвърне от травма. Вместо него до Масоеро и Алмейда ще стартира Гомис. Това ще е единствеата смяна, която наставникът Александър Тончев ще направи в състава по отношение на този, на който залагаше през есента.

Вероятни сформира:


Черно море: Георгиев, Попов, Дробаров, Димов, Панов, Велев, Гарсия, Касми, Родриго, Илиев, Иса.

Локомотив Пд: Луков, Алмейда, Масоеро, Гомис, Цветанов, Витанов, Умарбаев, Карагарен, Салинас, Д. Илиев, Минчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР