Черно море победи с 2:0 втория отбор на Лудогорец в

...
Черно море победи с 2:0 втория отбор на Лудогорец в
Коментари Харесай

Черно море удари с 2:0 втория тим на Лудогорец

Черно море победи с 2:0 втория тим на Лудогорец в контролна среща, която се игра на стадион " Млладост " във Варна. И двете попадения за триумфа паднаха през второто полувреме. Контролата за домакините пропуснаха контузените Радослав Василев, Мартин Костадинов и Даниел Димов.

" Моряците " започнаха срещата с напън и още в 9-ата минута насочиха първи изстрел по посока на една от двете порти. Ндонгала опитва да изненада стража на Лудогорец със мощен удар от границата на наказателното поле, само че Наумов избави. В 18-ата минута Патрик с воле откри Мартин Минчев по лявото крило, който подаде на Кононго. Левият краен защитник нахлу мощно в налазателното поле и стреля от дребен ъгъл, топката се разноски по голлинията, само че не съумя да влезе във вратата. В 29-ата минута Черно море удари греда. Кононго центрира отдясно, топката попадна в Н’Донгала, който от дузпата стреля, само че в напречната греда. В 38-ата минута Мартин Минчев засече с глава центриране отляво, само че топката мина настрана от вратата.

В 50-ата Валентин Йосков бе изведен самичък против вратаря на Лудогорец, само че Наумов съумя да избави. В 62-ата Денислав Александров от гостите бе изведен на добра позиция, само че вратарят Иван Дюлгеров съумя да се намеси и мазета в корнер. Така се стигна до 70-ата минута, в която Черно мре поведе в резултата. Мартин Минчев центрира отдясно в наказателното поле, където Валентин Йосков с глава осъществя за 1:0. В 77-ата минута Аристот Н`донгала удвои преднината на Черно море от дузпа, отсъдена за нарушаване против Мартин Минчев.

В 18,30 ч. " моряците " имат още един спаринг - против Несебър.

Съставът: Иван Дюлгеров, Стефан Станчев, Мирослав Енчев, Пламен Димов, Кононго (80-Мартин Дичев), Аристот Н`донгала (80-Велислав Василев), Дани Кики (65-Лъчезар Йорданов), Петър Витанов, Патрик, Мартин Минчев, Валентин Йосков
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР