Черно море победи повече от убедително с 6:0 втородивизионния Черноморец

...
Черно море победи повече от убедително с 6:0 втородивизионния Черноморец
Коментари Харесай

Черно море с разгромна победа над Черноморец Балчик в контрола

Черно море победи повече от безапелационно с 6:0 втородивизионния Черноморец Балчик в контролна среща, играна на стадион " Младост " във Варна. Отборът на " моряците " бе воден от Веселин Бранимиров.

В 8-ата минута Черно море откри резултата след гол на Едгар Пашеко, който се възползва от безредие в наказателното поле на Черноморец и от десетина метра вкара за 1:0.

В 15-ата минута Даниел Мартин удвои преднината на домакините. Той навлезе наказателното поле и с прекрасен удар вкара за 2:0.

В 22-ата минута Атанас Илиев вкара трети гол за " моряците " след чудесно изпълнен директен свободен удар. В 32-ата минута Едгар Пашеко можеше да вкара нов гол за домакините. Той преодоля двама играчи на гостите и стреля неопределено от комфортна позиция.

В 34-ата минута Атанас Илиев получи топката към точката за осъществяване за дузпа и с грациозен удар порази вратата на Стамен Бояджиев за 4:0.

В 44-ата минута Пабло Гарсия вкара пети гол за Черно море с удар от повече от 20 метра.

В 52-ата минута съдията Черно море имаше право да извърши дузпа след нарушаване против Уеслен Жуниор. Две минути по-късно фаулираният Жуниор стреля от бялата точка, само че вратарят Стамен Бояджиев избави, само че бразилецът бе прецизен при добавката за 6:0.
 Илиан Илиев: Благодарен съм на всички в Черно море, градим боеспособен народен тим
Илиан Илиев: Благодарен съм на всички в Черно море, градим боеспособен народен тим

Ето какво каза
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР