Черно море победи Локомотив Пловдив с 2:1 в първи финален

...
Черно море победи Локомотив Пловдив с 2:1 в първи финален
Коментари Харесай

Локомотив Пловдив се измъкна от Варна с минимална загуба от Морето

Черно море победи Локомотив Пловдив с 2:1 в първи заключителен плейоф за седмото място в Първа лига. Головете за домакините паднаха в границите на единствено 3 минути, откакто Зехиров и Фенуш се разписаха, а за Локо почетното попадение осъществя Михалевич, а в добавеното време Аралица получи червен картон за жестоко нарушаване против Хасани.

В 61-ата минута на дуела сред двата състава Атанас Зехиров откри резултата в интерес на Черно море, който с прословут удар матира Милина. Три минути по-късно Фенуш удвои резултата, откакто изкочи самичък против вратаря на Локо и удвои. Филип Михалевич върна Локомотив в дуела, откакто беше оставен непокрит пред дребното наказателно поле и понижи изоставането си в 84-ата минута на срещата.

Черно море стартира по-активно срещата, само че като че ли нещо малко не стигаше на футболистите на Илиан Илиев да се разпишат през първата част.

Георги Божилов, Георги Илиев и останалите футболисти на Морето всячески опитваха да матират Милина и защитата пред него, само че през първата част това не се случи. Гостите играеха много деликатно, а при дребното обстановки през първата част по този начин и не съумяха да преодолеят Макенджиев.

През втората част играта се оживи и в границите на единствено 3 минути Черно море нанесе два голови удара. Първо в 61-ата минута с свръхестествен удар на Зехиров Черно море взе задатък, а единствено три минути по-късно Фенуш изкочи очи в очи с вратаря на гостите и удвои.

При една от редките си контри Локомотив стигна до почетно попадение, което остави шансове на пловдивчани за реванша. Филип Михалевич се разписа, откакто беше оставен самичък в дребното наказателно поле и се възползва от пас на Буна.

В края на дуела Аралица, който влезе като промяна получи пряк червен картон за нарушаване против Хасани в наказателното поле на Черно море.

Реваншът е в събота в Пловдив.

Ето и съставите на двата тима:

Черно море: Макенджиев, Станчев, Фенуш, Василев, Божилов, Витанов, Зехиров, Илиев, Хасани, Димов, Кононго

Локомотив Пловдив: Милина, Везалов, Мохамед, велковски, Ангелов, Банович, Езе, Марчев, Райков, Нур Буна, Михалевич

основен арбитър: Николай Йорданов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР