Черно море и Арда не са никак доволни от ранния

...
Черно море и Арда не са никак доволни от ранния
Коментари Харесай

"Черно море" и "Арда" недоволстват от ранния час на мача между двата тима

" Черно море " и " Арда " не са по никакъв начин удовлетворени от ранния час на мача им във вторник. По стратегия двата отбора би трябвало да се изправят един против различен от 18:00 ч. на стадион " Тича " във Варна.

С позицията на формалния си уебсайт " Арда " поддържа думите на треньора на " моряците " Илиан Илиев, който не вижда причина срещата да се организира вечерта, когато не е толкоз топло, защото " никой естествен човек няма да седне пред тв приемника в 18:00 ч. в разгара на лятото ".

" Не е обикновено да играем във вторник от 18:00 часа. Аз запитвам тези с телевизионните права кой естествен чо­век ще седне във втор­ник от 18:00 часа в разгара на лятото у дома пред тв приемника. Гово­рил съм с доста хора от всички клубове. Ни­кой не ни пита, когато изготвят програмата. Ние желаеме среща за определянето на начал­ните часове на мачо­вете. Ясно е, че този, който прави програмата сега, не се е съб­личал в никакъв случай по физи­ческо ", съобщи ядосаният треньор на " Черно море " преди ден.

Тимът от Кърджали припомня, че стадион " Тича " има осветяване... едно от условията, които бяха въведени преди време в Първа лига.

" Необяснимо за нас е за какво този дуел е плануван за толкоз ранен час в работен ден, в случай, че стадион " Тича " разполага с осветяване. Какво пречи срещата да се играе по-късно, още повече, че в този час (18.00) температурата във Варна ще е извънредно висока, което сигурно ще затрудни футболистите и на двата тима. Нали концепцията да се сложи осветяване на всички игрища е точно това, мачовете да се играят в по-късни часове, когато температурите не са високи ", се споделя в формалната позиция на кърджалийския отбор.

В момента " Черно море " заема първото място в група " А " на втората осмица с 47 точки. " Моряците " се борят за седмото място, което дава правото на бараж за Лига Европа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР