Черно море БАСК (Варна) не успя да достигне до финалите

...
Черно море БАСК (Варна) не успя да достигне до финалите
Коментари Харесай

Звезда напусна Черно море

Черно море БАСК (Варна) не съумя да доближи до финалите в шампионата за Купата на България, само че това не е най-големият проблем пред тима. Състава на варненци напусна един от най-хубавите играчи в отбора Явор Генов . Посрещачът не беше част от тима при последния мач против Миньор (Перник) в мача за влизане на 1/4-финалите за купата. BGvolleyball.com потърси треньора на Черно море Виктор Карагьозов , с цел да разнищи мистерията към напускането на Генов.

" Явор Генов беше в Иран на проби. Не знам тъкмо по какъв начин са се развили нещата, само че той няма да бъде в нашия тим през втория полусезон. Ние пропуснахме всички периоди за картотекиране на нови играчи и оставаме с тима, с който играхме досега.

Само президентът на тима може да каже дали отпадането на Черно море от шампионата за Купата на България е неуспех. Аз доста добре знам какви са опциите на тима. Това, че успяхме да победим Миньор в Перник по време на постоянния сезон, не значи, че можем да победим този отор в поредност от мачове. Все отново ни напусна основен играч. Изиграхме мач без неговото наличие. Знам какви са нашите благоприятни условия и за мен това, което се случва с нашия клуб са напълно естествени неща. ", съобщи пред Виктор Карагьозов.
При подновяването на Суперлитата, на 19 януари (петък) Черно море БАСК приема Миньор (Перник) в зала " Христо Борисов " във Варна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР