Черният цвят е предпочитан от уверените и интелигентните хора Как

...
Черният цвят е предпочитан от уверените и интелигентните хора Как
Коментари Харесай

Черният цвят е любим на уверените хора според едно изследване

Черният цвят е желан от уверените и интелигентните хора

Как хората ви възприемат, може да бъде повлияно от доста фактори, в това число по какъв начин говорите, по какъв начин се държите и какъв цвят облекла носите.

Експертите, които са се посветили на последния фактор, а точно цветът на облеклото, който избирате, разкрива по какъв начин това се възприема от хората към вас.

По-конкретно, какво усещане оставят хората, за себе си, които обичат да носят черни облекла?

Изследването, наречено “Възприятие на цвета ”, е извършено с присъединяване над 1000 души. Изненадващо 56% от тях дали отговор, че хората, които носят черни облекла, наподобяват по-уверени и по-интелигентни.

38% от мъжете дали отговор, че дамите, които се обличат в черно са просто неустоими и привлекателни, до момента в който 66% от дамите обожават, когато мъжете са напълно облечени в черно.

От друга страна, 45% от хората свързват интелигентността с черните облекла, т.е. изглеждате по-интелигентни, когато носите черна рокля или костюм.

Е, заключението на проучването е, че хората, които се обличат в черно са уверени, интелигентни и привлекателни като цяло.

Вижте още: Сладкиш с грис, орехи и стафиди – топи се в устата

Черният цвят за тоалет е превъзходен избор за първа среща, изявление за работа, женитба и за всеки мотив, когато желаете да извършите положително първо усещане.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР