Черната Златка шокира преди минути мрежата с вида си. Всъщност

...
Черната Златка шокира преди минути мрежата с вида си. Всъщност
Коментари Харесай

Няма да я познаете: Златка Димитрова втрещи мрежата с вида си!

Черната Златка шокира преди минути мрежата с типа си. Всъщност повече върви да я назовем с цялостното й име - Златка Димитрова, тъй като " черната " към този момент не й отива. Защо ли?! Ами просто, тъй като не е черна.



Златито се барна с коса в искрено светли тонове като допускаме, че това е нейната коса, а не е наденала перука (макар да не изключваме и този вариант). Димитрова се е щракнала от близко, само че кой знае за какво някои я упрекнаха, че пунтира Ким Кардашиян.

" Ти какво в този момент, на Ким Кардашиян ли се правиш?! Как пък всички не спряхте да я имитирате тая?! Хем не си наподобявате, хем не е и кой знае каква красавица. Ей, полудяхте! ", разясняват в нета консуматори.

Другото, което направи мощно усещане на всички е, че Златка е извънредно изпосталяла. Лицето й е напряко дълго и триъгълно като чертите й са изострени. Ако е правила това в дерматологичен салон, си е чиста нелепост, уверени са дами. А в случай че е фотошоп, също тотално се е объркала в визиите си за хубост.

Някои подозират, че смяната у Златка се дължи на някакви кофти настроения около неналичието на сериозен мъж до нея. Знаем, че от много време насам тя е сингъл и необвързана.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР