Черна серия още със старта на мотосезона, който се открива

...
Черна серия още със старта на мотосезона, който се открива
Коментари Харесай

На откриването на мотосезона: Двама загинали, трети се отърва само с наранявания

Черна серия още със старта на мотосезона, който се открива публично през днешния ден. При произшествия единствено до обед починаха двама мотористи, а различен се отърва с голям брой пострадвания.

39-годишен моторист почина на място откакто се блъсна в паркиран автомобил в региона на полиграфията в Пловдив . Сигналът за случая е подаден към 9:10 ч.

Фаталният конфликт е станал на кръстовището на бул. „ Мария Луиза ” и „ Арчарица ”. На място незабавно са пристигнали полицейски екип и кола за спешна помощ.

Моторист провокира и различен случай в региона . Произшествието е станало 9:50 ч. на пътя сред Асеновград и Бачково , оповестиха от полицията.

Мотоциклет " Сузуки " със старозагорска регистрация навлиза в насрещната лента и се блъска в автомобил " Рено " . 38-годишният моторист е откаран в болница с голям брой пострадвания.

Моторист почина и на пътя Русе - Бяла . Инцидентът е станал тази заран в региона на Мидата, оповестиха за Дарик пътуващи по основния път. Причините за злополуката се обясняват.

Заради пътнотранспортното произшествие краткотрайно придвижването по пътя Русе - Бяла в региона на с.Тръстеник се реализира в двете посоки в една лента. Шофьорите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост, спазвайки напътствията на чиновниците на " Пътна полиция ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР