Черна гора се стяга за два решаващи мача в европейските

...
Черна гора се стяга за два решаващи мача в европейските
Коментари Харесай

Бивш вратар на Левски се закани на България

Черна гора се стяга за два решаващи мача в европейските квалификации в група G, където е и България. Двата отбора се изправят още в неделя, а възможен триумф за домакините в Подгорица може да ги остави до последно в борбата за Евро 2024.

Вратарят на черногорците Милан Миятович декларира в изявление за уеб страницата sportski.me, че успехите в идните две срещи – с Литва (днес от 19:00 часа) и с България на 10-и септември, са наложителни. Стражът е добре прочут у нас от престоя му в Левски.

" Трябва да победим и в двата мача, в случай че желаеме да се класираме на Европейското следващата година в Германия. Очакват ни значими дуели – първо би трябвало да преодолеем Литва, а по-късно пред нашата аудитория и да вземем мача с България. И с шест точки ориста ни е към този момент в нашите ръце. Но няма да сме се класирали, тъй като през октомври и ноември ни чакат гостувания в Белград и Будапеща, а там също би трябвало да търсим победа, с цел да стигнем на финалите ", счита Миятович, до предходната година пазил в шампионата на Саудитска Арабия.

Черна гора има 4 точки, с три по-малко от Сърбия и Унгария, които си поделят първата позиция. Литовците ще се опитат да вземат нови точки, откакто досега имат единствено една от равенството 1:1 с България през юни.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР