Черешката на тортата“ се завръща ударно с нов сезон всяка

...
Черешката на тортата“ се завръща ударно с нов сезон всяка
Коментари Харесай

Черешката на тортата се завръща. Изненада за шеф Ангелов

„ Черешката на тортата “ се завръща стремително с нов сезон всяка делнична вечер от 20:00 ч. по NOVA. Старт на кулинарното дерби в първата седмица ще дадат кожният лекар с нюх към естетиката Камелия Присадашка, Мис България 2006 Славена Вътова, моделът и кандидат-кмет от Момин проход Диана Габровска, оживелият измежду пламъците на четвъртия сезон на Hell’s Kitchen България Мартин Николов и известният музикален гуру DJ Mascota. Участниците в амбициозната петица ще се впуснат в същинско кулинарно премеждие, с цел да покажат най-хубавото от себе си и да зарадват своите посетители. 

Красотата и естетиката влизат в „ Черешката на тортата “ в понеделник с кожния лекар с афинитет към изкуството Камелия Присадашка. Тя ще посрещне своите звездни посетители в стилния си и изтънчен дом, а ястията ще подготви в кухня с повече от любопитни уреди. Зрителите ще видят ювелирно кулинарно осъществяване, приготвено по учебник. Сьомга, сашими, миди Сен Жак, пресни скариди и тресчица – основният воин в менюто ще бъде рибата, която ще трансформира вечерята в същинско прелъщение за сетивата.

За първи път „ Черешката “ влиза в кухнята на Виктор Ангелов! И за първи път не той, а различен готвач ще се вихри в нея. Най-емоционалният участник от четвъртия сезон на Hell’s Kitchen България Мартин Николов ще покаже своите умения във вторник. Темпераментният хазаин, който държи на професионализма, ще обърне внимание и на най-малкия подробност в своята италианска вечеря с първокласни артикули. Мартин ще посрещне компанията в Кухнята на Ада, където е подготвил същинско кулинарно шоу. Приготвянето на най-хубавата храна ще бъде преди всичко за домакина, а комфортът на един от гостите – приоритет.

В сряда Мирослав Петков, по-известен като DJ Mascota, завладява кухнята с огромна доза възприятие за комизъм и разточително меню, а модерните технологии в готвенето му ще бъдат зашеметяващи. Домакинът ще заложи на обичани свои предписания – печената чушка ще се трансформира в акцент в съвсем всички ястия, а десертът ще бъде фалшифициран с щипка социалистически привкус. Мирослав ще опише любопитни истории от живота на DJ Mascota и ще впечатли гостите с магична изненада.

Диана Габровска ще посвети своята вечеря на напълно българския народен дух в четвъртък. Красавицата от Момин проход ще сервира на гостите си обичайната вечеря, в която ще вложи цялото си сърце, душа и кулинарни умения. Звездните участници ще бъдат посрещнати в родолюбив жанр с фолклорна изненада, а положителното въодушевление няма да напуща масата от самото начало. Персонализираните дарове на Диана пък същински ще допрян компанията.

В петък Славена Вътова се качва на кулинарния подиум. Мис България 2006 ще сервира амбициозно и доста здравословно вегетарианско меню с деликатно подбрани артикули, a уютната атмосфера ще бъде от най-голямо значение за нея. Славена ще се постарае да накара гостите си да се усещат специфични и ще обърне особено внимание на желанията им, а десертът й ще впечатли с ексцентрично поднасяне и цветна визия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР