Черен сценарий за дестабилизация на държавата видя шефът на ПГ

...
Черен сценарий за дестабилизация на държавата видя шефът на ПГ
Коментари Харесай

Свиленски видя черен сценарий. БСП готова с още министри

Черен сюжет за дестабилизация на страната видя шефът на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски.  Последните дни играем в сюжет написан някъде, където страната би трябвало да се тресе. Усилията, които би трябвало да постави министър председателят и Политическа партия са да откри парламентарна поддръжка. Трябва народни представители, които желаят да работят за страната, хората чакат нарастване на пенсиите, майките чакат нарастване на надбавките, бизнесът чака поддръжка, съобщи Свиленски.

Надяваме се в тази обстановка никой да не извива ръце и да не натиска сътрудниците. Българска социалистическа партия ще се опита да бъде факторът който ще стабилизира, сътрудниците да стартират да си приказват. Те (депутатите от ИТН) не знаеха че в два и половина техният водач ще им каже: напускате обединението. Изведнъж останаха суперизненадани. Сигурно са знаели двама-трима, разгласи още Свиленски.

Не е обсъждано в обединението още по какъв метод ще бъдат разпределени овакантените постове, нито коя от партиите кой бранш би поела, сподели шефът на ПГ на Българска социалистическа партия. И добави: „ И във външни работи имаме експертиза, и в районно развиване, и в енергетика, имаме какво да предложим. ”.

Не виждам опция при предварителни избори през септември, октомври, ноември да родят някакво по друго болшинство. Да изпаднем в догадка три избора в границите на година, като предходната година, или да се опитаме да стабилизираме страната, за което ние от Българска социалистическа партия настояваме. Първи приоритет ни е да се одобри бюджета с предложенията за държавното публично обезпечаване сподели шефът на ПГ на Българска социалистическа партия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР