Ченгетата, търсещи изчезнало двегодишно дете, паднало в река, казват, че

...
Ченгетата, търсещи изчезнало двегодишно дете, паднало в река, казват, че
Коментари Харесай

Полицията претърсва река Лестър за Xielo Maruziva, 2, публикува нова актуализация, тъй като ченгетата използват кучета и дронове

Ченгетата, търсещи изчезнало двегодишно дете, паднало в река, споделят, че ще продължат да търсят през уикенда, след неприятното време попречи на напъните тази седмица.

Малкият Xielo Maruziva, 2, падна в река Соар в Лестър в неделя, което наложи всеобщо търсене в региона за младежа. Полицията остава на мястото, до момента в който търси Ксиело, който е бил със фамилията си, когато е паднал във водите.

В актуализация помощник-началникът на полицията Кер сподели: „ Наистина оценяваме както поддръжката на обществеността, по този начин и професионализма и безспорната увереност на сътрудниците от полицията на Лестършър, от партньорските организации, Агенцията по околната среда и от други сили нагоре и надолу в страната, до момента в който всички ние продължаваме да поставяме всички вероятни старания в намирането на Xielo.

„ Разбира се, желая да продължа да показвам безспорните си мисли към любящото семейство на Xielo и да призная какъв брой мъчно е било това за тях. Ще продължим търсенето си на Xielo през уикенда и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР